Tanja Vojtehovski o Sevinoj tužbi: Sud radi svoj posao!
Foto: KURIR

Medijski rat

Tanja Vojtehovski o Sevinoj tužbi: Sud radi svoj posao!

Stars -
Hrvatska pevačica je ljuta zbog informacije koja se pojavila u medijima o tome kako je besna zbog visine alimentacije koju treba da dobija od Popovića

Menadžer Severine Vučković Tomislav Petrović najavio je tužbu protiv Tanje Vojtehovski, predstavnice za medije biznismena Milana Popovića, a Vojtehovski je izjavila da neće da se upušta u polemike.

"Pročitala sam šta je izjavio i zaista nemam komentar. Sud radi svoj posao, a ja ne želim da komentarišem te navode", Vojtehovski.Podsetino, Hrvatska pevačica je ljuta zbog informacije koja se pojavila u medijima o tome kako je besna zbog visine alimentacije koju treba da dobija od Popovića. Mediji su preneli da je Vučkovićeva nezadovoljna što je sud odredio 1.000 evra alimentacije umesto 10.000 koliko je dosad dobijala od Milana Popovića.

"Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim advokatima, kako je to napisala PR Milana Popovića Tatjana Vojtehovski. Zbog informacija s ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uslovima viđanja deteta, protiv nje će se podići krivična prijava zbog kršenja tajnosti postupka", izjavio je Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track