SEVERINA NA POČETKU KARIJERE: Nisam imala šta da obučem, pa sam nosila mamine stvari!

Dopale joj se stvari

SEVERINA NA POČETKU KARIJERE: Nisam imala šta da obučem, pa sam nosila mamine stvari!

Stars -
Moja mama je moj modni uzor,al eto, zvala mi je da mi kaže da je nesrećna jer nemam šta da obučem, a meni je to bilo sve strašno šik

Pevačica Severina Vučković osvojila je nagradu "Elle style" u kategoriji najboljeg selebriti stila. Ona je tom prilikom izjavila da joj je mama modni uzor i da je u svojim prvim spotovima nosila njene kombinezone i košulje.

Seve je na događaju sve oduševila svojom modnom kombinacijom, ali i krunom koju u poslednje vreme nosi na skoro svim događanjima. Pevačica je u šali rekla da krunu nosi u čast krštenja malog britanskog princa Džordža.

Pevačica je naglasila joj je mama uzor što se tiče mode i oblačenja. "Moja mama je moj modni uzor. Prava je džepna Venera, bila je jako slatka. Kada gledam njene fotografije, uživam, oblačila se skromno, u skladu sa svojim primanjima, ali vrlo skladno. Za babu baš i ne mogu to da kažem jer sam je uvek viđala u crnom, sa maramom ili s pletenicom na glavi. Ali ona je bila strašno duhovita, baba mi je ikona duhovitosti", rekla je Severina.

"U svojim prvim spotovima kao 20-godišnjakinja nosila sam njene kombinezone i košulje. Majka me zvala da mi kaže da je nesrećna jer nemam šta da obučem, a meni je to bilo sve strašno šik. Npr, u spotu "Kad si sam" nosim njenu košulju", s ponosom je otkrila Severina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track