PRLJAVA IGRA: Japa priznao da je na Farmi glumio Jeleninog bivšeg dečka!

Prenosio utiske

PRLJAVA IGRA: Japa priznao da je na Farmi glumio Jeleninog bivšeg dečka!

Stars -
Radi se o tome da smo se mi dogovorili kad budem ušao da ću Jeleni preneti utiske njenog dečka, odnosno kako se ona ponašala na Farmi i šta on misli o tome, otkriva Japa i dodaje da oni nisu uopšte u vezi

Aleksandar Marinković - Japa napustio je imanje i otkrio da on zapravo nije Jelenin bivši dečko već da su oni igrali igru.

"Presrećan sam kad sam izašao iz one ludnice, verujte mi", rekao je Japa i dodao da mu je već posle tri dana sve nedostajalo.

Što se tiče Jelene Jovanović kaže da želi da ostavi za kasnije, Aleksandra mu je rekla da prvo njoj mora da kaže.

"Jelena je pristala da igra jednu igru od samog početka. Od starta je bilo da uđemo zajedno, pa onda da ja uđem za 15 dana, što se njoj nije svidelo. Radi se o tome da smo se mi dogovorili kad budem ušao da ću Jeleni preneti utiske njenog dečka, odnosno kako se ona ponašala na Farmi i šta on misli o tome", kaže Japa i dodaje da oni nisu uopšte u vezi.

Japa kaže da je taj čovek (Jelenin dečko) mnogo učinio za njega. "On je rekao da ne može da uđe bez mene, jer ko će njemu da garantuje da ona neće da napravi s...", kaže Japa.

Marinković tvrdi da nije samo Jelenin dečko prevaren, već i on. "Ona je mnogo problema napravila i meni i celom našem projektu. Mene mnogo interesuje šta će ona reći kad izađe", kaže i dodaje da nije ušao zbog marketinga kao prevareni dečko.

"Bilo je kad god da uđem treba da prenesem utiske njenog dečka i tako da se ponašam, ali otišlo je predaleko", rekao je.

http://www.youtube.com/watch?v=jg6xsHFpOWM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track