KO JE VERENIK MAJE NIKOLIĆ: Alen Savić nikada pre nije čuo za pevačicu!

Ljubav na prvi pogled

KO JE VERENIK MAJE NIKOLIĆ: Alen Savić nikada pre nije čuo za pevačicu!

Stars -
Zaista nisam imao pojma ko je ona. Da sam je video ranije, sigurno bih se i tada zaljubio u nju. Uvek sam se užasavao namrgođenih, nezadovoljnih žena i zaključivao da mi treba žena koja je sušta suprotnost tome, a Maja to jeste, rekao je pevačicin verenik

Pevačica Maja Nikolić nedavno je otkrila da će po treći put stati na ludi kamen i to sa biznismenom Alenom Savićem.

Iako pevačica nije želela da otkriva identitet budućeg supruga jer on, kako je tada rekla, ne voli da se piše o njemu u medijima, ipak je otkrila o kome se radi.

Reč je o tridesetčetvorogodišnjem Alenu Saviću koji već 17 godina živi i radi u holandskom gradu Herlen kraj Mastrihta. Ljubav je planula neočekivano. Kad je pošao za Beograd, prijatelji su ga zamolili da stupi u kontakt s njom i da je pita da li bi gostovala u Holandiji.

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Bio je dovoljan prvi susret da oboje shvatimo da se među nama rađa nešto posebno. Ne smeta mi što je četiri godine mlađi od mene. Osvojio me je svojom pažnjom, nežnošću, pogledima na život. Drugačiji je od svih muškaraca koje sam srela", rekla je Maja.

Alen je ispričao kako se upoznao sa budućom suprugom, za koju je rekao da nikada pre nije čuo.

"Zaista nisam imao pojma ko je ona. Da sam je video ranije, sigurno bih se i tada zaljubio u nju. Uvek sam se užasavao namrgođenih, nezadovoljnih žena i zaključivao da mi treba žena koja je sušta suprotnost tome, a Maja to jeste. Nema lepšeg početka dana nego uz njenu pesmu", rekao je Alen Savić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track