Maja Nikolić i Miloš Bojanić oslobođeni za vređanje Jevreja!

Završeno suđenje

Maja Nikolić i Miloš Bojanić oslobođeni za vređanje Jevreja!

Stars -
Viši sud u Beogradu odlučio da pevači nisu krivi, zbog čega su njih dvoje presrećni

Nazdravila za oslobođenje.

Maja Nikolić i Miloš Bojanić oslobođeni su krivice zbog vređanja Jevreja u rijalitiju „Dvor“. Viši sud u Beogradu u petak je odlučio da pevači nisu krivi, zbog čega su njih dvoje presrećni.

Maji je pogotovo laknulo jer je sve vreme isticala da se ne oseća odgovornom niti krivom i non-stop je ponavljala da ne voli one Jevreje koji su bombardovali Srbiju, a ne sve.

Njihovim mukama, koje su trajale dve godine, konačno je došao kraj i Maja je to proslavila. Nikolićeva je odmah nakon suđenja otišla s dečkom i advokatima u jedan prestonički restoran da nazdrave.

- Presrećna sam, Miloš i ja smo oslobođeni krivice. Upravo slavim s advokatima, Vladom Petrovićem i Andrijom Krlovićem, i, naravno, s budućim suprugom Alenom Savićem.

Oslobađajuća presuda bila je jedino moguće rešenje. I moja završna reč bila je da ne postoji sud na planeti Zemlji koji može da me osudi što ne volim Jevreje iz NATO koji su potpisali da nas bombarduju.

Takođe, rekla sam da ponosno stojim pred ovim sudom i da ne menjam svoj iskaz i mišljenje - rekla je raspoložena Maja.

Pozvali smo Miloša Bojanića, a on je po običaju bio nervozan i nadmen.

- S vama ne razgovaram. Dve godine ste pisali da sam ja vređao Jevreje, iako sam vam tvrdio da nije bilo nikakvog vređanja. Nemate dostojanstvo da razgovarate s Milošem Bojanićem! - besneo je Miloš.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track