Novi broj magazina Story je u prodaji! Severina u egzotičnoj pustolovini sa sinom

Od petka u prodaji

Novi broj magazina Story je u prodaji! Severina u egzotičnoj pustolovini sa sinom

Stars -
Nakon što je nekoliko dana uživala na snežnim alpskim padinama, regionalna pop zvezda, otisnula se sa sinom Aleksandrom na rajske Maldive

Pogledajte ekskluzivne fotografije Severine Vučković i njenog sina Aleksandra, sa egzotičnog putovanja na Maldivima! Nakon što je nekoliko dana uživala na snežnim alpskim padinama, regionalna pop zvezda Severina Vučković, otisnula se sa sinom Aleksandrom na rajske Maldive. Odmah po povratku ona otkriva svoje utiske i kaže da je spremna za nove radne pobede.

Posle odluke da više ne radi u Jutarnjem programu, voditeljka Maja Nikolić govori o spekulacijama da odlazi sa RTS-a, otkriva zašto je osetila potrebu da nešto menja, kaže da joj je muž u svemu najveća podrška i kako se sada najviše raduje skijanju sa svoje troje dece.

Bivša manekenka Bojana Rajić otkriva kako reaguje na optužbe da je loša majka sinu Lavu kojeg je dobila sa fudbalskim golmanom Vladimirom Stojkovićem, objašnjava zašto je promenila prezime i kaže da je srećna u novoj vezi.

Jedan od najpopularnijih učesnika X Factora, harizmatični Kraljevčanin Aleksa Perović, otkriva za Story da je pre takmičenja okončao emotivnu vezu i kaže da trenutno nema vremena za ljubav. Magazin Story je u prodaji od petka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track