Bojan Perić: Bekam je prijatna osoba, naučio me je kako s fanovima!
Foto: Nemanja Pančić

Nezaboravni susret

Bojan Perić: Bekam je prijatna osoba, naučio me je kako s fanovima!

Stars -
Imam divno iskustvo s Dejvidom Bekamom. Mislim da je to u velikoj meri uticalo na to kako se ja danas ponašam sa svojim obožavaocima, ispričao je Perić svoje iskustvo sa ovom velikom zvezdom

Mladog glumca Bojana Perića, koji je veliku popularnost stekao kao kadet Stošić u "Vojnoj akademiji", ponovo ćemo od 16. februara gledati u nastavku pomenute serije. Trenutno snima "Urgentni centar" i raduje se svakom novom glumačkom izazovu.

"Najbolja stvar koja može da se desi mladom glumcu je da dobije ulogu kao što je moja u "Vojnoj akademiji", a potom sasvim drugačiju rolu u seriji "Urgentni centar", gde igram smetenog mladog stažistu koji dolazi na praksu u bolnicu. Dešavaju mu se neverovatne stvari, a on treba da im se prilagodi", priča Bojan Perić, koji je, kako kaže, sada već navikao na popularnost koju mu je donela ulogo u seriji "Vojna akademija".

"Svako drugi da je tumačio lik Stošića bio bi popularan i ja se ne zavaravam s tim. Narod najviše voli takve likove koji izlaze iz šablona. Jako mi je drago što je to tako izrežirano u moru lošeg televizijskog programa. Ponosan sam što se mladi ljudi vezuju za naše likove". Perić je aktivan korisnik Fejsbuka i Tvitera, a kako kaže, svim svojim fanovima odgovara na poruke.

"Ako su oni utrošili vreme na to da mi se obrate, i ja ću potrošiti isto toliko vremena da im odgovorim na pitanja", rekao je. Bojan je otkrio da je, kao mali, imao divno iskusto sa Dejvidom Bekamom, od kog je mnogo naučio o odnosu sa fanovima.

"Imam divno iskustvo s Dejvidom Bekamom. Mislim da je to u velikoj meri uticalo na to kako se ja danas ponašam sa svojim obožavaocima. Kada je Dejvid Bekam gostovao s Real Madridom u Beogradu 2003. u jednom trenutku sam ga ugledao, prišao mu i zamolio ga da se slika sa mnom. Odmah je pristao, ali onda se mom ocu desio peh sa fotoaparatom. Umesto da slika, on ga je isključio. U tom trenutku sam pomislio da je propala šansa. Međutim, kada je Bekam video o čemu se radi, rekao je mom ocu da nema problema i da će sačekati da se ponovo sve spremi za fotkanje. Tih nekoliko sekundi dok smo čekali i ćaskali, nikada neću zaboraviti. I danas se vidi to moje oduševljene na slici. Bekam je prijatna osoba i veliki profesionalac. Kada je on tako reagovao, moram i ja u svakom trenutku", zaključio je Perić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track