UCENA: Severina tražila pare da dođe na dodelu Oskara popularnosti
Foto: Damir Dervišagić

SKANDAL: Hrvatska pevačica nije došla na manifestaciju

UCENA: Severina tražila pare da dođe na dodelu Oskara popularnosti

Stars -
Njen menadžer potvrdio je dolazak, ali je tražio finansijsku nadoknadu, što smo odbili, kaže Aleksandar Damjanović, organizator manifestacije

Glumila zvezdu.Severina Vučković naplaćuje svoj dolazak na dodele nagrada. Kako za Kurir tvrdi Aleksandar Damjanović, predsednik Crnogorske kulturne mreže, koja već treću godinu organizuje dodelu crnogorskog Oskara, hrvatska pevačica je da bi primila nagradu i otpevala jednu pesmu tražila honorar.Ni video-poruka od nje- Severina je tražila novac da dođe. Dogovorili smo se s njenim menadžerom Tomislavom Petrovićem. On je potvrdio dolazak, ali nam je tražio finansijsku nadoknadu. Mi smo odbili takvu ponudu jer nije uobičajena procedura da plaćamo da bi se neko pojavio na dodeli Oskara - kaže Damjanović za Kurir i dodaje:- Ne bih da govorim o sumama i da licitiram ciframa. To će vam bolje objasniti njen menadžer. Seve voli Crnu Goru samo kad treba da uzme veliku lovu. Mogla je da se obrati video-porukom kao Sergej Ćetković, koji je bio sprečen da se pojavi zbog obaveza u vezi s Evrovizijom. Dobitnik priznanja za najboljeg pevača regiona Aco Pejović takođe je ogorčen zbog poteza koleginice.- Hvala CKM na divnoj organizaciji večerašnje svečanosti i građanima Crne Gore koji su dali glas za mene. Žao mi je što niste organizovali autobus za dotične da dođu - poručio je ironično Pejović primajući nagradu.Mnogo nagrađenihPozvali smo Severininog menadžera Tomicu Petrovića, ali nam se nije javio, tako da nismo iz prve ruke uspeli da saznamo koliko zapravo košta Severinino pojavljivanje na manifestacijama ovakvog tipa.Inače, Oskara za manifestaciju godine dobila je „Cucka jeka“, a za životno delo pevač Mirko Rondović, autor čuvenog hita „Svi pljevaljski tamburaši“. Najbolji sportski kolektiv je juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore, dok je Oskara za najboljeg sportskog radnika dobio Ranko Perović. Oskar za najboljeg domaćina kulturnih događaja dobila je opština Kotor, a za najboljeg domaćina zabavnih događaja opština Budva. Unicefova kampanja „Svako dete treba porodicu“ dobitnik je Oskara za najbolju marketinšku kampanju. The Books Of Knjige najpopularnija je crnogorska grupa, a najpopularniji izvođač izvornih pesama je Branka Šćepanović.

Aleksandar Damjanović: Severina voli Crnu Goru samo kad treba da uzme veliku lovu
Aleksandar Damjanović: Severina voli Crnu Goru samo kad treba da uzme veliku lovu

Aco PejovićOBRADOVAO DECU IZ DOMA U BIJELOJAco Pejović obradovao je diskovima štićenike doma za decu bez roditeljskog staranja u Bijeloj. Pevač je proveo nekoliko minuta u druženju s mališanima koji su mogli da se fotografišu sa svojim omiljenim izvođačem.

PočastilaJADRANKI SEVALE GAĆICEOskara za najbolju pevačicu dobila je Jadranka Barjaktarović. Međutim, niko od gostiju nije gledao kako ona peva, već je pažnju izazvala njena haljina i gaćice koje su sevale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track