STANIJIN HOROSKOP: Skandali, selidba, nervoza, ljubav, pitanje morala...

Šta kažu zvezde

STANIJIN HOROSKOP: Skandali, selidba, nervoza, ljubav, pitanje morala...

Stars -
Početkom juna je naglašena malo jača nervoza, ali i pokretanje pitanja njenog morala. Emocije mogu biti problem ali može naići i na problem sa javnošću pogotovo kada su žene u pitanju, rekao je astrolog

Stanija slavi rođendan!

Seksi starleta Stanija Dobrojević danas slavi svoj 29. rođendan i priprema se za veliku žurku na kojoj će ugostiti svoje prijatelje.

Kako je u poslednje vreme veoma aktuelna zbog mnogih priča i skandala, ali i povodom rođendana, konsultovan je astorlog čije su se predikcije već mnogo puta potvrdile.

"Stanija je rođena u znaku Ribe sa podznakom u Blizancima, a njena natalna karta ukazuje da joj zvezde mogu biti naklonjene i da ima tu sreću da bude u pravo vreme na pravom mestu sa pravim ljudima. Imaće veliku podršku prijatelja tokom života a ono što je neminovno je život u inostranstvu kao i to da joj budući suprug bude stranac, ali moram da pomenem i da joj je naglašeno više od jednog braka", rekao je astrolog.

"U toku 2014. godine može doći do većih promena u njenom emotivnom životu kao i zaljubljenost. Zvezde će joj biti naklonjene i ove godine i može ispuniti dobar deo planova među kojima je i završetak studija ali i trajniji odlazak u inostranstvo. Oko 1. maja može doći do nesporazuma sa ljudima i javnost joj neće biti naklonjena. Naglašeno je nerazumevanje, ali i sredinom maja pojačana nervoza i iznenađenja", kažu zvezde.

"Početkom juna je naglašena malo jača nervoza, ali i pokretanje pitanja njenog morala. Emocije mogu biti problem ali može naići i na problem sa javnošću pogotovo kada su žene u pitanju. U julu može izaći u javnost nekim novim projektom i ovo je idealan period za promovisanje u svakom smislu. Kraj godine je naglašen za ljubav i veće promene u njenom životu kada je ljubav u pitanju kao i selidba", navodi astrolog.

NE PROPUSTITE:

IZBALAVIO: Mitić ishvalio Staniju pred devojkom Ivanom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja