MAJA I DARA OCRNILE ESTRADU: Seka je Betmen, a Verica je kreirala za penzionere stare Juge!

Modni žiri

MAJA I DARA OCRNILE ESTRADU: Seka je Betmen, a Verica je kreirala za penzionere stare Juge!

Stars -
Veoma je zla, ne voli mlade i uspešne devojke. Ne znam što je ispljuvala moj autfit, kada sam bila savršena, odgovorila je rekla je Dara Bubamara

Maja Nikolić i Dara Bubamara oplele su po stajlingu naših poznatih ličnosti. Maja je rekla da Ana Nikolić izgleda kao učiteljica koja radi za platu od 15.000 dinara, dok je Dara najviše ocrnila Vericu Rakočević.

"Ona ne razume šta ja nosim Filip Plejn, Hermes... Kreirala je za staru Jugoslaviju za penziona lica! Veoma je zla, ne voli mlade i uspešne devojke. Ne znam što je ispljuvala moj autfit, kada sam bila savršena", rekla je Dara Bubamara.

Ni Ana Nikolić nije prošla bolje. Po Maji ona izgleda kao da radi za 15.000 dinara.

"Izgleda kao učiteljica koja radi za platu od 15.000 dinara. Ovo je moja prabaka nosila kada je bila nevina", rekla je Maja, a njen sin Lazar je dodao: "Izgleda seljački"! Na meti se našla i Seka Aleksić, odnosno njen srebrni mantil. "Ne dopada mi se ovaj srebrni mantilić, bez obzira koštao 5.000 ili 500.000 evra. Ne znam, malo mi liči na Betmena", komentarisala je Maja Nikolić. Isidoru Bjelicu uporedile su sa fotografom Dejanom Milićevićem.

"Ove tanke noge ima samo Dejan Milićević", rekla je Maja, a Dara se nadovezala: "Svaka joj čast, ona je pametna žena, ali ovako katastrofa".

http://www.youtube.com/watch?v=NOT6jPjQvPU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja