SAŠA VIDIĆ HRIŠĆANSKI ISKREN: Neka lažljivu manekenku otmu svemirci!

Opleo po estradi

SAŠA VIDIĆ HRIŠĆANSKI ISKREN: Neka lažljivu manekenku otmu svemirci!

Stars -
To je u stvari oteta žena! Molim ovog puta da je neko otme zauvek kao da se više ne pojavljuje ni na pisti ni u javnom životu! Ćeri, da te svemirci otmu sledeći put", rekao je Vidić za Milenkovićevu

Modni kreator Saša Vidić u ulozi modnog kritičara nije štedeo ni na najveći verski praznik estradne ličnosti. Iako je je rekao da će biti manje strog prema poznatim ličnostima, Vidić nije štedeo portparola Hitne pomoći Nadu Macuru, manekenku Minu Milenković i pevačicu Maju Nikolić.

"Valjda je hrišćanski da budem iskren. Ti na estradi su više vernici u smislu posta i više hrane nego duhovno", obrazložio je Vidić.

Nada Macura ga je podsetila na najradosniji

"Ovako treba da vam izgleda uskršnje jaje. Slobodno pogledajte šaru i dezen sa Nade Macure", obrazložio je modni kreator.

Manekenka Mina Milenković je za Vidića kvazimanekenka.

"Ne znam šta je ona. To je u stvari oteta žena! Molim ovog puta da je neko otme zauvek kao da se više ne pojavljuje ni na pisti ni u javnom životu! Ćeri, da te svemirci otmu sledeći put", rekao je Vidić za Milenkovićevu.

Pevačici je ovog puta oprostio na pogrešnom izboru garderobe.

"Draga Majo, ovog puta ću ti oprostiti u duhu hrišćanskog praznika jer si ti velika vernica. Neću ti komentarisati garderobu. Nadam se da ćeš farbati jaja, ali ovaj put prava", rekao je Vidić.

Nini Badrić je zamerio sandale koje su u fazonu osamdesetih, dok je Severini Vučković zamerio to što kopira Ledi Gagu sa štakom kao modnim detaljem.

http://www.youtube.com/watch?v=sD5PWyKxHVk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track