Severina potrošila alimentaciju na skupe krpice!
Foto: Kurir Štampano

Pevačica u Veneciji

Severina potrošila alimentaciju na skupe krpice!

Stars -
Vučkovićeva uslikana u Italiji, gde je boravila sa prijateljem koji je nosio njene kese sa firmiranim stvarima

Šoping za sve pare.Severina Vučković, koja se žalila na visinu alimentacije od 2.000 evra, koliko joj plaća Milan Popović, otac njenog dvogodišnjeg sina Aleksandra, izgleda je rešila da svaki dobijeni evro potroši na krpice!

S obzirom na veličinu kesa punih firmirane garderobe, koje je nosio njen prijatelj, a sa kojim je prošle nedelje uslikana u Veneciji, nema sumnje da se hrvatska pevačica ponovila za sve pare! A isto pokazuje i njen osmeh dok se ukrcavala u „vodeni taksi“ u tom italijanskom gradu.

Poznato je da Vučkovićeva voli firmiranu garderobu, pa nema sumnje da su i ovog puta kese koje je iz šopinga nosio njen prijatelj bile pune skupocenih stvari. Kako je dobila najveću alimentaciji u istoriji hrvatskog pravosuđa, a i sama odlično zarađuje, sigurno je da atraktivna pevačica ima sasvim dovoljno da obezbedi naslednika Aleksandra, ali i svoje prohteve, koji nikad nisu bili mali.Kako se žalila na alimentaciju koju je sud odredio, nema sumnje da bi Severina volela da ima još mnogo ovako dobrih šopinga po skupim radnjama, pa joj za to treba i još novca.(Z. M.)

Kratak odmor... Severina
Kratak odmor... Severina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track