POBESNEO: Bojana promenila bravu na vratima, Stojković podneo tužbu!
Foto: Saša Pavlić

Bivši supružnici ponovo će se videti na sudu

POBESNEO: Bojana promenila bravu na vratima, Stojković podneo tužbu!

Stars -
Vladimir Stojković tužio Rajićevu jer mu je onemogućila ulazak u stan koji su ona i njihov sin dobili od njega na doživotno korišćenje

S razvodom problemi nisu prošli.Vladimir Stojković nedavno je podneo tužbu protiv bivše supruge Bojane Rajić. Iznerviran što je promenila bravu na vratima stana u kojem živi s njihovim trogodišnjim sinom Lavom, a koji joj je posle razvoda ustupio na doživotno korišćenje, rešio je da pravdu potraži na sudu. Njih dvoje su se razveli na prvom ročištu, a sve nekretnine pripale su Vladimiru. Bojana se odrekla svega, pa i kuće na Dedinju, koju je prepisala na bivšeg supruga. Zauzvrat je dobila plodouživanje u stanu u kojem trenutno živi.- Stojke je tužio Bojanu jer smatra da mora da ima ključ od stana koji se vodi na njega. Rajićeva je promenila bravu jer je želela svoj mir, a on je poludeo što više ne može da je kontroliše - kaže naš izvor i dodaje:

Rajićeva želi svoj mir, a Stojke je poludeo što više ne može da je kontroliše
Rajićeva želi svoj mir, a Stojke je poludeo što više ne može da je kontroliše

- Oni su se zbog Lava sporazumno razveli jer nisu želeli da njemu prave probleme. Sin im je najvažniji i žele da ga zaštite. Očigledno da ne mogu normalno da funkcionišu i da uvek moraju da se prepucavaju - završava naš izvor.Pozvali smo Bojanu, ali ona nije želela da komentariše ništa što se tiče njenog privatnog života.- Kada ti pišeš tekst o meni, ne moraš ni da me zoveš za komentar jer ćeš svakako napisati ono što ti Vladimir kaže! Tako postupi i sada - poručila je bivša gospođa Stojković.Pozvali smo i Stojketa, koji je u Njujorku s fudbalskom reprezentacijom, ali nije bio raspoložen za priču:- Nemam komentar.

ČINJENICE- Osnovna ovlašćenja plodouživalaca su da može da živi u stanu i da može da ga izda- Plodouživalac ima pravo da u kući ili stanu živi sa članovima porodičnog domaćinstva- Vlasnik stvari nema pravo da uznemirava plodouživaoca u vršenju njegovog prava- Dužnost plodouživaoca je da po isteku plodouživanja stvar vrati u stanje u kojem ju je primio- Plodouživalac je dužan da bez odlaganja obavesti vlasnika o oštećenjima stvari i neophodnosti vanrednih popravki- Plodouživalac odgovara za skrivljeno oštećenje stvari

Advokat Nebojša PerovićBOJANA ĆE MORATI DA VRATI BRAVUPozvali smo advokata Nebojšu Perovića da nam prokomentariše ovaj slučaj.- Ako je Stojković vlasnik tog stana i ima ključ, a njegova bivša supruga je zamenila bravu, onda ima pravo da je tuži jer je to smetanje državine. Bez obzira da li on tu dolazi ili ne, ona je njemu tom promenom sve onemogućila i moraće da vrati staru bravu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja