POLILA SE I KARLEUŠA: JK zapalila Sarajevo, pa se o’ladila vodom! (VIDEO)
Foto: Kurir Štampano

ODGOVORILA ČEDI: Sručila led na haljinu od 5.000 evra

POLILA SE I KARLEUŠA: JK zapalila Sarajevo, pa se o’ladila vodom! (VIDEO)

Stars -
Jelena Karleuša sinoć prošetala crvenim tepihom na zatvaranju filmskog festivala, a po povratku u Beograd na aerodromskoj pisti istresla punu kofu hladne vode na svoju glavu
1 / 7 Foto: Kurir Štampano

Jelena Karleuša sinoć je zatvorila 20. jubilarni filmski festival u Sarajevu, nakon čega se polila kofom punom ledene vode. Ekipa Kurira u stopu je pratila pevačicu, koja je u 17 časova poletela privatnim avionom iz Beogradu, a do crvenog tepiha sa aerodroma se odvezla limuzinom. JK je na sebi imala „Versaćeovu“ dugu crnu haljinu od 5.000 evra, koja je na kraju večeri bila potpuno mokra.

Široko... JK iznajmila privatni avion
Široko... JK iznajmila privatni avion

- Jelena je pozvana na festival kao specijalni gost, u svojstvu ambasadora dobre volje iz Srbije i kao osvedočeni prijatelj Sarajeva. Njen dolazak je tamo izazvao veliku pažnju svetskih i domaćih medija. Haljinu, koju krase lanci, kupila je u Milanu i za nju iskeširala 5.000 evra. Odmah nakon ceremonije, oko 21 čas, istom limuzinom uputila se ka aerodromu, odakle je odletela za Beograd.

Diva na crvenom tepihu...  JK
Diva na crvenom tepihu... JK

Budući da je u njenom životu sve atrakcija, JK je i ovog puta odlučila da bude zanimljiva. Pošto je izašla na pistu na aerodromu „Nikola Tesla“, JK se polila hladnom vodom i tako odgovorila na izazov Čede Jovanovića u okviru humanitarne akcije „Ledeni izazov“ - navodi sagovornik Kurira.Ona je potom nominovala Ivicu Dačića, Svetlanu Cecu Ražnatović i svog muža Duška Tošića.BROJNE POZNATE LIČNOSTI JUČE PROSULE LED PO SEBI

Boki 13Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, polio se hladnom vodom na izazov golmana Vladimira Stojkovića. On je prozvao Cecu Ražnatović, Marinu Tucaković i Natašu Bekvalac.

Seka AleksićSeku Aleksić polio je hladnom vodom suprug Veljko Piljikić na izazov Borisa Trivana. Pevačica je pozvala Sašu Vidića, Daru Bubamaru i Boru Drljaču da učine isto.

Dino MerlinDino Merlin prihvatio je izazov Severine Vučković i Edina Džeka pa su ga polili hladnom vodom. On je na naredno polivanje pozvao Mustafu Sandala, Sanelu Dženkins i Mirsada Purivatru.

Boban RajovićBoban Rajović i Damir Handanović polili su se hladnom vodom u Poreču. Boban je na izazov pozvao Đukanovića, Savićevića i Stevana Jovetića, a Damir Mitrovića, Nikodijevića i Stanojevića.

Marija ŠerifovićMarija je prihvatila ledeni izazov Sonje Lazetić. Ona je nominovala Dragana Kojića Kebu, Slobodana i Filipa Živojinovića i Sašu Popovića, a izazov je završila uz psovke.

http://www.youtube.com/watch?v=jCNYoKQaZ0Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja