PEVALA NA UVCE: Šarić zakitio Radu sa 2.000 evra za četiri pesme!
Foto: Damir Dervišagić

Glavna zvezda na svadbi brata narko-bosa

PEVALA NA UVCE: Šarić zakitio Radu sa 2.000 evra za četiri pesme!

Stars -
Široko Manojlovićeva godinama peva na proslavama Šarića, pa Dušku ovog puta nije htela da uzme honorar, zbog čega ju je on bogato nagradio

Radmila Manojlović pojavila se kao specijalna gošća na svadbenom veselju Duška Šarića i njegove izabranice Nine Paskaš, koje su organizovali prošle nedelje u Crnoj Gori.Kako Kurir saznaje, Rada je tom prilikom nastupala bez honorara, ali je galantni brat uhapšenog narko-bosa Darka Šarića pevačici za četiri pesme dao 2.000 evra.Omiljena pevačica Šarića- Rada godinama peva na svim slavljima koje porodica Šarić organizuje. Ona je njihova omiljena pevačica, a Darko i Nina vole sve njene pesme. Posebno poštuju to što karijeru gradi bez skandala, a i profesionalno radi svoj posao - kaže naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

Vole Radine pesme... Duško i Nina
Vole Radine pesme... Duško i Nina

- Zbog toga što su Šarići dugi niz godina angažovali Radu da im peva na svim privatnim proslavama, pevačica je odbila da uzme honorar za ovu priliku. Želela je da to bude njen svadbeni poklon mladencima i da na taj način zahvali za poverenje koje su joj godinama ukazivali - završava naš izvor.Rada bez komentaraOvim povodom pozvali smo popularnu pevačicu, koja do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Nije pozvana jer je bliska sa Duškovom bivšom... Goga sa Cecom Šarić
Nije pozvana jer je bliska sa Duškovom bivšom... Goga sa Cecom Šarić

Jedina branila Šariće, a nije pozvana DUŠKOVA NOVA ŽENA NINANIJE ŽELELA GOGU NA SVADBIPevačica Goga Sekulić nije se našla na spisku zvanica za svadbu Duška Šarića iako je javno branila i njega i njegovog brata Darka. Kako Kurir saznaje, pevačica nije dobila pozivnicu zbog toga što je bila dobra prijateljica sa Duškovom bivšom suprugom Cecom Šarić.- Goga nije dobila pozivnicu za venčanje, ali to Dušku nije zamerila. Ona se godinama družila sa njegovom prvom suprugom Cecom, a to Nini smeta, pa je od supruga tražila da je ne zove na svadbu - tvrdi naš izvor.Sekulićeva nije odgovarala na naše pozive, ali je poslala SMS:- Već mesec dana sam u medijskoj tišini. Ne dajem komentare do izlaska novog albuma - poručila nam je Sekulićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track