(VIDEO) SKINULA MU ČAK I PANTALONE: Karleuša napalila mladića iz publike nasred bine!

Razgolićeni klinac drhtao pred pevačicom

(VIDEO) SKINULA MU ČAK I PANTALONE: Karleuša napalila mladića iz publike nasred bine!

Stars -
Pevačica na nastupu izvela mladog dobrovoljca na binu, skinula ga i simulirala seks s njim pred ostalim fanovima

Jelena Karleuša je na jednom nastupu pozvala dečka iz publike da joj se u jednoj koreografiji pridruži na bini, a onda ga je seksualno uzbudila!Dok je izvodila numeru „Ide maca oko tebe“, mladić je stajao u stavu mirno, a pevačica se uvijala oko njega. Prvo mu je naočigled prisutnih u klubu strgnula majicu, pa mu je odvezala kaiš i stegla ga njime oko vrata, da bi mu na kraju spustila i pantalone.

Kad je ostao u gaćama, pripila se leđima i zadnjicom tik uz njegovo telo. Sasvim prirodno, mladi dobrovoljac iz publike počeo je spontano da reaguje na Karleušino vrckanje i ubrzo su svi to mogli da primete.

Vrhunac je bio kad mu je pevačica kao deo scenarija opalila i nekoliko šamara, da bi mu se po završetku tačke ljubazno zahvalila, pohvalila ga na hrabrosti i na sve to ga srdačno zagrlila.

Kada su fotografije sa ovog nastupa procurile i na Fejsbuk, usledili su uvredljivi komentari upućeni Jeleni tipa „e, bruko, majko dvoje dece“. Možda baš zato što je dečko iz publike delovao kao da je jedva punoletan, a JK, koja bi skoro mama mogla da mu bude, pohotno je nasrnula na njega u želji da izvede svoj performans. Inače, ova pevačica često u medijima ističe svoju majčinsku ulogu, pa otuda ovakve zbunjene reakcije.

http://www.youtube.com/watch?v=htFYJnVdXAs
(M. K. V .)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track