Maji Nikolić će oduzeti sina Lazara

Maji Nikolić će oduzeti sina Lazara

Stars -
Veštaci utvrdili da je Vuk Kandić podoban roditelj, što nisu mogli da kažu i za pevačicu, pa će starateljstvo nad petogodišnjim Lazarom verovatno pripasti ocu

Epilog.Maja Nikolić će, po svemu sudeći, izgubiti starateljstvo nad petogodišnjim sinom Lazarom! Borba između pevačice i njenog bivšeg supruga Vuka Kandića oko toga kome će pripasti dete započela je još u februaru prošle godine, kad je ona učestvovala u rijalitiju „Dvor“.

Kako Kurir saznaje, veštaci su utvrdili da je Vuk podoban roditelj, što za Maju nisu mogli da kažu.

- Tokom sudske rasprave o starateljstvu roditelja nad maloletnim detetom veštačenjem su utvrđene činjenice koje idu u prilog Kandiću. Sve mi se čini da će sud uskoro presuditi u Vukovu korist, što bi Maju veoma pogodilo - navodi odlično obavešten sagovornik Kurira.

Pozvali smo Maju kako bismo od nje čuli kakvom se ishodu nada.- Slučaj nije završen, tako da nemam pravo da govorim o tome. Sudija nam je strogo zabranio da informacije iznosimo u javnost - rekla je pevačica i uputila nas na svog advokata Gorana Petronijevića.

On takođe nije želeo da govori o informacijama do kojih je Kurir došao.- Očekujemo presudu, ali to neće biti kraj. Ukoliko sud donese odluku kojom nećemo biti zadovoljni, podnećemo žalbu - naglasio je Petronijević.

Pokušavali smo da se čujemo i s Vukom, ali ostao je nedostupan. Zato smo nazvali njegovu majku.

- Moj sin i ja smo se dogovorili da ne dajemo nikakve izjave povodom toga. Molim vas, razumite nas - rekla je Nadežda Perić, bivša svekrva Maje Nikolić.

Vuk i Maja dok su bili u ljubavi

Goran Petronijević, Majin advokat: Ako ne budemo zadovoljni, podnećemo žalbu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track