TRAŽI SPAS U HOMEOPATIJI: Guši me ljubomora drugih ljudi!
Foto: Kurir

Teško podnosi svakodnevni stres

TRAŽI SPAS U HOMEOPATIJI: Guši me ljubomora drugih ljudi!

Stars -
Ja naradih, a neko ne radi, pa opet ima istu platu. Dosta sam prošle godine imala poziva „završi mi ovo, završi mi ono“ zbog mesta na kom sam, ali i to je malo prestalo, već su se navikli da ne mogu ništa nikom da završim, otvoreno je rekla bivša pevačica Koktel benda

Pevačica i direktorka DIF-a Jelena Ristić, poznatija kao Jellena, ugostila je ekipu „Grand narodne televizije“ na jednom homeopatskom tretmanu.

Ona je otkrila da su joj ovi tretmani neophodni zbog svakodnevnog stresa koji doživljava, a koji delimično uzrokuju i pojedini ljubomorni ljudi.

"Guši me ljubomora drugih ljudi prema meni, kao i to što se ja naradih, a neko ne radi, pa opet ima istu platu. Dosta sam prošle godine imala poziva „završi mi ovo, završi mi ono“ zbog mesta na kom sam, ali i to je malo prestalo, već su se navikli da ne mogu ništa nikom da završim", otvoreno je rekla bivša pevačica Koktel benda. Pop pevačica smatra da mnogima smeta uspeh koji je postigla u muzici i sportu, te da su zbog toga ljubomorni na nju.

"Ta moja karijera nije donela novac i to ne može biti neko merilo, ali po toj uspešnosti zaista sam dostigla neki vrh. Onda u sportu dostignem isto veliki uspeh, u smislu menadžmenta, postajem direktor ustanove i tako dalje", objasnila je pevačica.

Da se Jellena zaista ne oseća najbolje zbog svojih velikih poslovnih obaveza, kao i zavidnog okruženja, pokazuje i njen nimalo reprezentativan izgled u emisiji. Kao što možete da vidite, pevačica je prilično bleda i naduvena, a pretpostavljamo da za šminku i frizuru nije marila, jer je došla na "duhovni oporavak".

http://www.youtube.com/watch?v=c5ezfYYy2as

(Grand news)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track