ZA DLAKU NEPRIJATAN SUSRET: Kubura zbog ljubavnice ispalio Vujketa!
Foto: Damir Dervisagic

Ups

ZA DLAKU NEPRIJATAN SUSRET: Kubura zbog ljubavnice ispalio Vujketa!

Stars -
Spasao se: Aleksandar Srećković odlučio da ne ode na žurku Dragana Vujića, gde je trebalo da dođe sa ženom Marijom, jer je čuo da se tamo nalazi i njegova bivša Petra Radivojević

Aleksandar Srećković Kubura i njegova žena Marija izostali su s rođendanske proslave Dragana Vujića Vujketa jer je na spisku zvanica bila i glumčeva bivša ljubavnica Petra Radivojević.

Pozvao na žurku bivše ljubavnike... Dragan Vujić Vujke
Pozvao na žurku bivše ljubavnike... Dragan Vujić Vujke

Uplašio se susretaGlumac je svom kolegi telefonom čestitao 50. rođendan, ali se u kafiću Pozorišta na Terazijama, gde je prošle srede bila upriličena žurka, nije pojavio. Kubura je saznao da će Petra, s kojom je raskinuo da bi sačuvao dve decenije dug brak, doći na žurku, pa je rešio da ne prisustvuje zabavi i na taj način je izbegao neprijatan susret sa devojkom s kojom je mesecima varaoženu. On se najviše plašio susreta između Marije i Petre jer bi tada došlo do skandala.I Petra je znala da je Kubura sa ženom na spisku zvanica, ali se ona nije povukla i pojavila se na proslavi.

Preljuba... Kubura i Petra letos u Zemunu
Preljuba... Kubura i Petra letos u Zemunu

Postavila uslove- Marija je Kuburi oprostila prevaru, ali mu je postavila uslove koje mora da ispoštuje da bi njihov brak i dalje trajao. Jedan od njih je da izbegavaju odlaske na mesta gde bi Petra mogla da se pojavi. S obzirom na to da su Kubura i Petra i dalje u kontaktu ali nisu zajedno, on je odlučio da bi bilo najbolje da sa žurke izostane zarad mira u kući - priča naš izvor.U dobroj zabavi uživali su Sloboda Mićalović, Jelena Jovičić, Nenad Nenadović sa suprugom Snežanom, Ivana Knežević i mnogi drugi.(LJ. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track