MAJA ZA PREDSEDNIKA: Nadam se da će se Evropska unija raspasti, a onda će Srbija biti jača od Monaka

Patriota

MAJA ZA PREDSEDNIKA: Nadam se da će se Evropska unija raspasti, a onda će Srbija biti jača od Monaka

Stars -
Pevačica već godinu dana radi u porodičnoj firmi, a plan joj je da zaposli 150.000 ljudi

Pevačica Maja Nikolić gostovala je kod Ognjena Amidžića u emisiji i tom prilikom izrekla mnogo rečenica i obećanja vezano za svoju karijeru u privredi.

"Plan mi je da u porodičnoj firmi zaposlim preko 150.000 ljudi, ali će svi biti Srbi. Želim da zahvalim svima koji su me stavili u rang sa Miškovićevm i Bekom", počela je pevačica priču oko razvoja svoje firme.

"Kompanija ima plan da napravi 12.000 prodavnica po Srbiji. Ja sam patriota i smatram da bi sve trebalo da zaposlim Srbe, a ja sam odgovorna za sve te ljude. Čudno mi je kako nemam telohranitelje", kaže Maja. Ognjen ju je pitao da li je ona zapravo kompetentna za ovaj posao. "Ja radim već godinu dana honorarno za njih... Ne bih bila postavljena za generalnog izvršnog direktora da ne umem da radim ovaj posao..."Nikolićeva je objasnila da se firma bavi prodajom srpskih brendova i hrane. Ona, konkretno, obilazi prodavnice gde bi trebalo da se nađu frižideri i kase i hrana.

"Radnici će imati platu 500 evra", obećala je.

Iako ima mnogo posla oko nove firme, Maja nije napustila svoju primarnu karijeru - pevanje. "Kad se uhvatiš za Nišlijku, to je kao da si se uhvatio za brzi voz".

Maja je imala šta da kaže i o politici. "Ja se nadam da će se evropska unija rasprasti pre nego što uđemo u nju, bićemo jači od Monaka..."

http://www.youtube.com/watch?v=sUSl2IQZyRo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track