(VIDEO) BEOGRAĐANI SLAVE DVA DANA: Haris Džinović zagrejao publiku na ledenim temperaturama
Foto: Printskrin

Novogodišnji program

(VIDEO) BEOGRAĐANI SLAVE DVA DANA: Haris Džinović zagrejao publiku na ledenim temperaturama

Stars -
Beograđani su Novu godinu počeli da slave od sinoć i to uz Harisa Džinovića i Miru Škorić

Haris Džinović, sa tradicionalno prisutnom kapom, izašao je na binu nešto posle 22 i 30, i koncert otvorio pesmom "Ostariću".

Ređaju se hitovi, ali, čini se da se i stameni pevač "ohladio" na neprijatnih -9...Ipak, ni pevač ni publika ne posustaju, a podršku u borbi sa hladnoćom (makar publici) u mnogome pružaju kuvano vino i rakija, koji se prodaju na okolnim štandovima.

Pre Harisa, Mira Škorić je, na opšte iznenađenje, izašla na binu pred Beograđane:"Beograde, hajde da se zagrejemo", rekla je popularna pevačica i zapevala hit "Manastirska vrata".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Javnost nije bila upoznata sa tim da će Škorić nastupiti sinoć jer je ona očekivana u "najluđoj noći".Trg republike ispunilo je na stotine Beograđana i gostiju glavnog grada koji su prvi pristigli na koncert i među kojima je dosta stranaca.

"U Beograd smo došle specijalno zbog Novogodišnjeg dočeka, preko turističke agencije. Čule smo da je provod fenomenalan, i ništa manje ne očekujemo", rekla za "Blic" Irena Kokalovska, predstavnica Makedonije.

Centralne gradske ulice sinoć su bile zatvorene za saobraćaj, a večeras se očekuje i zatvaranje više ulica zbog jačeg novogodišnjeg programa.

http://www.youtube.com/watch?v=5giK76GE_Ec

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track