(VIDEO) Ovo je Bugarka koja je pomutula mozak muškarcima

Pinkove zvezde

(VIDEO) Ovo je Bugarka koja je pomutula mozak muškarcima

Stars -
Miroslav joj je ponudio besplatne časove, a Haris nije skidao osmeh sa lica

Gabrijela Pejčev iz Sofije pomutila je mozak muškom delu žirija i nije mogao da se suzdrži od komentara. Voditelj je sve vreme obletao oko nje, Miroslav joj je ponudio besplatne časove, a Haris nije skidao osmeh sa lica.

Milana je, zbog specifičnog izgovora, zanimalo odakle je Gabrijela došla. Kada mu je rekla da je iz Sofije, on se oduševio, pa je upitao Miroslava da li zna bugarski, kako bi se lakse sporazumeli. Kasnije smo saznali da je Gabrijela zapravo rođena u Dimitrovgradu, a da trenutno studira u Sofiji. Posle kraćeg ćaskanja, Milan je zaželeo da čuje i bugarsku pesmu. Ipak, prvo je usledila planirana, domaća, pesma.

Haris je rešio da da svoj glas po završetku pesme. "Ovo pokazujemo čuveno balkansko gostoprimstvo”, prokomentarisao je Milan. "Miroslave, molim te, ne mrdaj odatle!” naredila je Ceca Miroslavu, uplašena da se ne spusti. "Ne mrdam ja nigde odavde”, odgovorio je on. Harisu je Ceca uspela da “slatko i lepo obrazloži” kako treba da podigne svoju stolicu. "Pa kada je ovako slatko i lepo obrazložila. A kažem, hajde da učinim. Nisam se pokajao, zato što je to opet kompletić novogodišnji". Milan je upitao da li može da ga nauči bugarski, te da je uvek tražio razlog da nauči taj jezik. Miroslav je ponudio da mu drži časove, ali se Milan izvinio i rešio da prihvati Gabrielinu ponudu. Za kraj, Gabriela je, na Marinino i Milanovo insistiranje otpevala “acapella” popularnu bugarsku pesmu “Gubya te bavno”.

http://www.youtube.com/watch?v=Yqk-ooKIakY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja