(VIDEO) KAKVE GRUDI BRENA IMA: Haljina otkrila bujni dekolte!

Mami uzdahe

(VIDEO) KAKVE GRUDI BRENA IMA: Haljina otkrila bujni dekolte!

Stars -
Pevačica i suvlasnica Grand produkcije obukla je veoma izazovnu haljinu i njen zavodljivi dekolte je mnogima izmamio uzdahe

Pevačica Lepa Brena jedna je od najlepših žena na našoj estradnoj sceni. Otkako je postala poznata, njen vitak stas i duge noge su bile u prvom planu, a od nedavno i njen bujni dekolte.

Naime, Brena je u stručno žiriju u popularnom šou Zvezde Granda, zajedno sa Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem i u jednoj od poslednjih emisija, pevačica i suvlasnica Grand produkcije obukla je veoma izazovnu haljinu. Njen zavodljivi dekolte je mnogima izmamio uzdahe, a haljina je čak u jednom trenutku izgledala kao da će da sklizne s grudi.

Podsetimo, Lepa Brena je dan posle nove godine pala u apartmanu na Zlatiboru i tom prilikom je slomila ruku. Na svu sreću, prelom ruke kod lakta nije zahtevao operaciju, nego gips, kako što je to bilo slučaj kada je letos pala na odmoru u Hrvatskoj i slomila obe ruke. Brena je izjavila da najviše žali što joj se nezgoda dogodila baš kad je trebalo da se vrati nastupima, koje će zbog preloma lakta morati da odloži do daljeg.

http://www.youtube.com/watch?v=14y3F5vH7Qc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track