Željko Samardžić: Supruga mi sprema najbolje sarmice!
Foto: Marina Lopičić

Ne može da odoli

Željko Samardžić: Supruga mi sprema najbolje sarmice!

Stars -
Iako su na našoj prazničnoj trpezi ćurka i pečenje, sarmama ne mogu da odolim, kaže popularni pevač

Pevač Željko Samardžić mnogo radi tokom cele godine, zbog čega je Božić, kada se u njegovom domu u Beogradu okupi cela porodica, za njega neprocenjiv.

"Porodica mi je sve na svetu, uspeo sam zahvaljujući njoj. Uvek sam za Božić sa porodicom. Kod nas u stanu se okupi cela porodica - ćerke Sanja, Danijela i Minja i unuci Luka i Aleksa, ali i najmlađa Nina. Supruga Maja priprema razne specijalitete. Iako su tokom godine na našoj trpezi najčešće riba i morski plodovi, za Božić menjamo meni", kaže Željko s osmehom.

Pevač za 2015. najavljuje novi album.

"Radiću ga na isti način kao što je radila ćerka Minja. Preko interneta pošaljem demo-snimke producentima iz SAD i oni bukvalno sve urade. Pošalju gotove matrice, na koje samo treba da pevam. Sve se danas može završiti preko interneta. Minja je umetnički tip, potpuno se posvetila fotografiji i produkciji. Nedavno je završila prvi solo album, koji je fantastično produciran. Pomažem joj koliko mogu, ali ipak mora sama da se izbori za svoje mesto na muzičkoj sceni. Nesumnjivo je da je vanserijski vokal", kaže Samardžić.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track