PAPARACO: Pas vozi kola, a Jovana telefonira
Foto: Zorana Jevtic

Tipšinova prava opasnost na putu

PAPARACO: Pas vozi kola, a Jovana telefonira

Stars -
Pevačica za volanom pisala poruke i razgovarala telefonom dok joj je ljubimac sedeo u krilu, čime je ugrozila sve učesnike u saobraćaju

Zvuči neverovatno, ali pas Jovane Tipšin vozi automobil! A ona za to vreme razgovara telefonom!Upravo ovu nesvakidašnju scenu zabeležio je paparaco Kurira. Možda vam ovaj prizor deluje simpatično, ali držanje ljubimca u krilu tokom vožnje nije nimalo naivno. Lako se može desiti da se pas uplaši, da postane nestašan, da se zaigra ili da na bilo koji drugi način omete vozača i eto ti opasnosti za sve učesnike u saobraćaju!

Tvrdi da je savesnaMeđutim, kad smo pozvali Jovanu, ona je pokušala da se opravda.- Moj ljubimac je malo razmažen i voli da se vozi u mom krilu. Zbog toga se nas dvoje stalno prepiremo. Cvili i buni se, ali kad mu podviknem, on se vrati na zadnje sedište. Taman posla da vozim s njim! Opasnije je pričati mobilnim telefonom ili kucati poruke - rekla je pevačica i dodala:- Na tom potezu je bio semafor, moguće je samo da sam držala telefon, nema šanse da sam razgovarala. Ja sam savestan vozač koji vodi računa u saobraćaju.Ipak nije kao što kažeAli neće biti da je baš tako. Mi smo je slikali i kako kucka poruke i kako razgovara. E sad, da li je pričala na engleskom ili nemačkom, jezicima koji su joj postali omiljeni - ne znamo. Prozor joj je bio zatvoren.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja