SUZANA MANČIĆ OPLELA PO SEKI: Izgleda kao seljančica!

bez dlake na jeziku

SUZANA MANČIĆ OPLELA PO SEKI: Izgleda kao seljančica!

Stars -
Ne sviđa mi se Sekina kosa. Kao seljančica neka da je osušila, isfrotirala kosu i tako je ostavila. Ja sam navila da je uvek top, rekla je Suzi koja se ove nedelje našla u ulozi modnog žirija

Suzana Mančić našla se u ulozi modnog žirija, pa je tako bez dlake na jeziku komentarisala poznate dame, a posebno joj je zapala za oko Seka Aleksić.

Naime, na udaru modnog žirija, Suzane, ove nedelje našle su se, između ostalih, Severina, Ana Nikolić i Seka Aleksić.

Što se tiče Severine, Suzana je rekla da pevačica uvek dobro izgleda, ali i otkrila šta joj se ne dopada: "Jedino mi se ne sviđa njen mladež. Seve, skini ga, molim te", rekla je bivša loto devojka.

Ana Nikolić takođe je ostavila dobar utisak na Suzi, pa je tako pohvalila njen bujne grudi: "Sočne su joj grudi, sva je sočna. Karijera joj je fenomenalna, sve joj super ide, kad se uda i izrađa decu neće moći više tako golišava da ide", rekla je Suzana.

Sekin stajling joj se takođe dopao, ali, po njenom mišljenju, frizura je bila problematična: "Ne sviđa mi se Sekina kosa. Kao seljančica neka da je osušila, isfrotirala kosu i tako je ostavila. Ja sam navila da je Seka uvek top".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track