ŠVAJCARAC UMALO UDAVIO SEVERINU: Hrvatski premijer pevačicu spasao dužničkog ropstva!
Foto: KURIR

Pevačica odahnula

ŠVAJCARAC UMALO UDAVIO SEVERINU: Hrvatski premijer pevačicu spasao dužničkog ropstva!

Stars -
I dok je Seve razmišljala da li će na kraju moći da podnese još veću ratu, premijer Milanović je predložio izmenu Zakona o potrošačkom kreditiranju

Severina Vučković večno će biti zahvalna hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću jer ju je spasao dužničkog ropstva. Naime, pop zvezda je već izvesno vreme strahovala, kao i veliki broj ljudi jer je i ona podigla stambeni kredit u švajcarskim francima. Seve je 2003. godina uzela pozajmicu od banke u iznosu od 372.600 franaka za kupovinu stana u Splitu, objavio je portal index.hr. Ona je podigla toliko veliku sumu i kupila nekretninu na obali mora, koji je veličine 162 kvadrata i ima tri spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, dva kupatila i terasu.I dok je Seve razmišljala da li će na kraju moći da podnese još veću ratu, premijer Milanović je predložio izmenu Zakona o potrošačkom kreditiranju, kojim se kurs „švajcarca“ fiksira na godinu dana, a prihvaćen je i amandman po kojem se to odnosi na sve potrošačke kredite u francima.

Prava odluka... Milanović
Prava odluka... Milanović

Severina je ostala nedostupna za komentar do zaključenja broja, ali iz njenog tima ovu temu nisu želeli da komentarišu ni za hrvatske medije, govoreći da je u pitanju vrlo privatna stvar.Naše zvezde, poput Goge Sekulić i Goce Tržan, koje zbog kredita u francima mogu da ostanu bez svojih stanova, verovatno priželjkuju da članovi naše vlade uzmu hrvatske kolege za primer i spasu ih velikog problema.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track