(FOTO) EVO ŠTA VOZI SRPSKA ESTRADA: Ceca, Seka, Dara, Aca, Ana zadnju paru dadoše za limuzinu
Foto: Dragan Kadic

Uživaju u lukuznim automobilima

(FOTO) EVO ŠTA VOZI SRPSKA ESTRADA: Ceca, Seka, Dara, Aca, Ana zadnju paru dadoše za limuzinu

Stars -
Pojedinci sa naše estrade voze automobile koje reklamiraju, pa ih često menjaju

Iako nisu spremni da u svakom trenutku javno kažu koje prevozno sredstvo poseduju, estradne zvezde ponosno poziraju pored svojih četvorotočkaša. Većina njih ima i po nekoliko automobila.Ceca Ražnatović godinama ostaje verna istom automobilu, terencu.

Sa druge strane, jedino su Dragana Mirković i Dara Bubamara deklarisane kao obožavateljke luksuznih automobila. Pojedinci sa naše estrade voze automobile koje reklamiraju, pa ih često menjaju.

Dragana Mirković sa suprugom Tonijem Bijelićem od prošle godine ima u svom vlasništu fabriku "Majbah" automobila, a nije tajna da je luče iz Kasidola suprug kad je rađala decu nagrađivao novim vozilom. Dragana danas ima više miliona vredan vozni park u kojem su parkirani "rols rojs", "lambordžini", "ferari" i "bentli".

Radojka Adžić, alijas Dara Bubamara vrlo često krši saobraćajne propise jer obožava ludu vožnju. Omalena Novosađanka ne traži dugo parking mesto i svoj porše ostavlja gde stigne. Nedavno se parkirala u centru grada, i to gde odgovornim vozačima ni su snu ne bi palo na pamet- na pešačko ostrvo.

Aco Pejović pored svog automobila Aco Pejović je prošle godine izdvojio 120.000 evra za novi "rendž rover diskaveri" džip koji slovi za jedan od najluksuznijih terenskih vozila.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Neda Ukraden ispričala je da bira luksuzne automobile zbog čestih nastupa po regionu na koje putuje drumovima. Ona vozi mercedesov džip vredan više od 50.000 evra.

Lepa Brena vrlo je zadovoljna svojim najnovijim automobilom. A osim zbog odličnih voznih karakteristika pazarila ga je i zbog vrhunskog dizajna. Folk diva važi za jednog od najsavesnijih vozača na estradi.

Seka Aleksić dobila je od supruga Veljka Piljikića za prošli rođendan mercedes SLK vredan blizu 100.000 evra, ali to nije njen jedini automobil.

I Željko Joksimović ima dobar vozni park, te osim "mercedesove" limuzine čuveni muzičar sa suprugom Jovanom Joksimović ima i luksuzni beli "BMW".

Foto: Dragana Udovičić

I Ana Nikolić voli besna kola. Pevačica je 2012. kupila "mezimče" za koje je iskeširala čak 60.000 evra. Pevačica je svoj vozni park uvećala luksuznim terencem „rendž rover sport“ bele boje.

EPK/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track