SEVE 3. ROĐENDAN SINA SLAVI SA FANOVIMA: Ajmo hani, hopsa hopsa!
Foto: Printskrin Instagram

Na današnji dan rodilo se troje meni bitnih ljudi

SEVE 3. ROĐENDAN SINA SLAVI SA FANOVIMA: Ajmo hani, hopsa hopsa!

Stars -
Moj sin svima je uneo toplinu jedne hladne splitske večeri. Srećan rođendan, napisala je pevačica na Instangamu

Hrvatska pevačica Severina Vučković slavi danas treći rođendan sinu Aleksandru, kojeg je dobila sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Ona je svojim fanovima na Instagramu ispričala najintimnije trenutke i osećanja koja je imala u noći kada je na svet donela sina, kojeg beskrajno obožava i posvetila celi život.

"Pre 3 godine, Split je bio pod snegom. Oko 10 sati ujutro, nazvala me prvo Ona i pitala "Oće li mali Aca izaći na moj rođendan?" - "A trebalo bi, teta Lepa, al' biće mu se ne da po ovom snegu, lepo mu je unutra" - "Jedva čekam da ga vidim, čuvaj mi se, Seve moja..." Tu veče su svi ranije otišli da slave Tomin rođendan. Zaspala sam oko 21 sat. Doktori su me probudili oko 21.40 sati i prošaptali: "Severina, vreme je".

Zgrabila sam telefon da im javim da idem, a poslednja poruka na displaju je glasila "Ajmo hani, hopsa hopsa pa da mali i ja slavimo skupa."Na današnji dan rodilo se troje meni bitnih ljudi. Dvoje prevažnih, moja teta Lepa Smoje, moj Tomica i najvažniji. Smisao svega što sad jesam, moj sin, koji je svima uneo toplinu jedne hladne splitske večeri. Srećan rođendan", napisala je Severina na Instagramu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track