Jelena Golubović: Keba će bankrotirati zbog Severine!
Foto: Damir

Oplela po pevačici iz splita

Jelena Golubović: Keba će bankrotirati zbog Severine!

Stars -
Ona je izjavila da Seve zanima samo novac i da na perfidan način hoće da otme bogatstvo Milanu Popoviću

Jelena Golubović optužila je Severinu Vučković da će Dragan Kojić Keba bankrotirati zbog nje jer od njegovog sina, a njenog dečka Igora, gleda samo da izvuče korist.Naime, voditeljka je iznenadila ukućane tako što im je čitala vesti o drugima. I kad je došla na red veza Severine i Igora, Jelena je oplela po hrvatskoj pop zvezdi. I dok su drugi podržali tu vezu, Jelena je optužila Vučkovićevu da je zanima samo tuđ novac.

- Igor će bankrotirati pored Severine. Tačnije, njegov tata Keba. Svi znamo kako se ponela prema bivšem momku Milanu Popoviću, kako ga je tužila i kako na perfidan način hoće da dođe do njegovog bogatstva. Ja to ne podržavam - rekla je Jelena.

Bez dlake na jeziku... Jelena
Bez dlake na jeziku... Jelena

U Severininu odbranu stao je Toma Panters, koji je rekao da ona zarađuje ogromne sume novca i da joj ne trebaju tuđe pare.Jelena je nastavila da tera svoju priču i onda se dotakla toga da je Seve rodila dete čoveku koji je iz Srbije.- Ona je i dete krstila krišom. Nju nijedan nije mogao da oplodi, samo naš muškarac! Ona to nije znala da ceni i zloupotrebila je - izjavila je Golubovićeva i izazvala gnev mnogih ukućana.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track