SPEKTAKL: Keba u Loznici peva sa snajkom Severinom!
Foto: Damir Dervišagić

Hrvatska pevačica gost na koncertu

SPEKTAKL: Keba u Loznici peva sa snajkom Severinom!

Stars -
Folker će sa devojkom svog sina Igora na stadionu Lagator izvesti hit „U snu ljubim medna usta“, koji je snimio sa Cecom Ražnatović 1992. godine

Dragan Kojić Keba toliko je oduševljen snajkom Severinom Vučković da ju je pozvao da bude njegov specijalni gost na koncertu koji će 14. jula održati u Loznici. Folker će sa Seve zapevati u svom rodnom gradu, i to pesmu „U snu ljubim“, koju je 1992. godine snimio sa Cecom Ražnatović.Keba je, kako je nedavno izjavio, bio šokiran vezom svog sina Igora i hrvatske pop zvezde, ali je ubrzo prihvatio njihovu ljubav. Sada je oduševljen snajkom, ali se i on njoj dopao, pa je bez razmišljanja prihvatila da mu se pridruži na sceni na stadionu Lagator.- Keba već dugo priprema ovaj koncert jer mu je stalo da se u najboljem svetlu prikaže u svom rodnom gradu. Otkako se saznalo da je njegov Igor smuvao Severinu, u Loznici je mogla da se čuje priča da će mu ona biti gost na spektaklu. To će se i desiti. Pošto Ceca ne može da mu gostuje na koncertu, umesto nje će duet s Kebom pevati Seve - kaže naš izvor.

Voli snajku... Dragan Kojić Keba
Voli snajku... Dragan Kojić Keba

Inače, Kojiću i njegovoj supruzi Olji ne smeta to što je pevačica starija od njihovog sina čak 15 godina, niti to što ima sina Aleksandra sa srpskim milionerom Milanom Popovićem. Njih je mališan osvojio kada je prošle nedelje s majkom boravio u njihovoj kući na Bežanijskoj kosi. Oni se odlično slažu, a zajedno su nedavno posetili i Loznicu, gde su obišli stadion na kojem će pevati, a Keba je snajku odveo i u Tršić, koji joj se posebno dopao.Pozvali smo Kebu, ali se on nije javljao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track