GASTOZ ZALJUBLJEN U GRANDOVU ZVEZDU:  Oženiću se Goranom!
Foto: Facebook

Ne razdvajaju se

GASTOZ ZALJUBLJEN U GRANDOVU ZVEZDU: Oženiću se Goranom!

Stars -
Nismo se razdvojili otkad sam izašao, a meni je još lepo s njom i nije mi dosadno. Poljubili smo se i sada smo zvanično zajedno

Ljubavne varnice koje su sevnule između pobednika rijalitija „Parovi“ Nenada Marinkovića Gastoza i pevačice Gorane Babić kada su se sreli u “Hotelu Maldivi” kulminirale su u javnosti. Oni su od Nenadovog izlaska nerazdvojni i već uveliko prave planove o zajedničkom životu.

"Nismo se razdvojili otkad sam izašao, a meni je još lepo s njom i nije mi dosadno. Poljubili smo se i sada smo zvanično zajedno, što mi je veoma drago. Sve sa njom ima posebnu draž. Kupila mi je plišanog medu i ja sam se rasplakao. Bio sam potpuno zbunjen jer dugo nisam dobio takav znak paznje", priznaje Gastoz, a Gorana objašnjava.

"Iskoristila sam priliku kada sam otišla da sipam benzin u auto i poželela da ga obradujem", otkriva pevačica, dok učesnik rijalitija ne zna šta ga je snašlo.

"Tražio sam da to više ne radi jer sam čudan po tom pitanju. Imam strah od pažnje i ne snalazim se u tome. Posle osećam krivicu ako ne uzvratim, a volim da radim onako kako želim, a ne kako moram", pokušava svoja osećanja da objasni Nenad.

"Gorana me je privukla na prvi pogled fizički, jer volim nestvarno lepe žene kao što je ona i odmah sam poželeo da je osvojim i da bude moja. Ima da je ženim ako treba", kroz šalu priča Marinković, dok se na ovu konstataciju Gorana smeška.

"Vidiš, moje ruke su prazne, tako da čekam prsten. Šalu na stranu, za sve ima vremena, ali mi prija hemija koju osećam između nas. To što me zasmejava, što se držimo za ruke. Nije mi presudan fizički izgled - kaže Gorana, na šta Gastoz dobacuje: „Pa to se vidi iz priloženog“.

Gorana je već prvu noć nakon Nenadovog izlaska iz rijalitija upoznala i njegovu mamu Gocu."Veoma je lepa, fina, slatka i prijatna žena. Lepo smo se ispričale, uz osmeh priča Babićeva.

"Mama je čak tražila da se slikaju zajedno, a meni je šapnula: „Sine, mnogo je lepa, budi dobar prema njoj“. Inače sam se čuo telefonom sa Goraninom mamom, koja mi je poručila da je čuvam jer je ona najveće bogatstvo koje ima i rekla nam je da budemo dobri", uz zagonetan osmeh priznaje pobednik „Parova“.

Pevačica otkriva da je njena mama glasala za sadašnjeg zeta tokom prethodnog rijalitija.

"Ona ga obožava, videćemo da li će promeniti mišljenje kada ga upozna. Prepričala mi je ukratko šta je radio u rijalitiju i da je išao od jedne do druge devojke, ali to je bio deo šou programa. Nisam ljubomorna, zato, devojke, navalite", otvorenih shvatanja je mlada zvezda „Granda“, koja je spremna da započne život sa novim dečkom.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track