SUSRET U CRNOJ GORI: Kubura bio na moru s bivšom ljubavnicom
Foto: Damir Dervišagić

Srećković se sreo sa Petrom u Tivtu

SUSRET U CRNOJ GORI: Kubura bio na moru s bivšom ljubavnicom

Stars -
Glumac i njegova 18 godina mlađa devojka obreli su se slučajno u istom hotelu, gde je on boravio sa kolegama, a ona sa novim dečkom

Aleksandar Srećković Kubura i njegova 18 godina mlađa ljubavnica Petra Radivojević, sa kojom je prestao da se viđa kad je Kurir otkrio njihovu romansu, bili su zajedno u Crnoj Gori na moru.Naime, glumac i studentkinja dramskih umetnosti, sa kojom je nekoliko meseci varao suprugu Mariju Savić Srećković, obreli su se u istom hotelu u Tivtu, gde je Radivojevićeva boravila sa novim dečkom.

- Kubura je u Crnoj Gori bio radno, ne sluteći da će se sresti sa bivšom ljubavnicom, i to u istom hotelu. On je sa kolegama igrao predstavu „Hasanaginica“, koja je nedavno bila na repertoaru u Tivtu. S druge strane, Petra je spojila lepo i korisno jer je radila na organizaciji komada „Mama mija“, koji se igrao u istom gradu, pa je sa njom pošao i novi dečko, sa kojim je nastavila letovanje - priča naš sagovornik i nastavlja:- Jedno jutro Aleksandar je sreo Petru u holu hotela i uopšte mu nije bilo prijatno. Hteo je da joj priđe i da se pozdravi, ali kad ju je ugledao sa dečkom, produžio je na drugu stranu. Međutim, đavo mu nije dao mira, pa se ceo dan raspitivao kod kolega o tome koliko Radivojevićeva ostaje na Crnogorskom primorju. Uplašio se da ih neko ne uslika zajedno i da se ponovo ne sretnu u hotelu - završava naš izvor.Ovim povodom pozvali smo Radivojevićevu, koja se razbesnela kad je čula zbog čega je zovemo:- Ostavite me više na miru, nemam šta da komentarišem u vezi sa tim - rekla je i brže-bolje prekinula vezu.Pozvali smo i Kuburu, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track