IMA DA LETI PERJE: Bubamara i Karleuša zajedno na Farmi 6!
Foto: Damir, Zorana

Zahuktava se

IMA DA LETI PERJE: Bubamara i Karleuša zajedno na Farmi 6!

Stars -
Jeleni Karleuši zbog promocije nove pesme potrebno da se vrati na male ekrane, pa ovih dana pregovara s Pinkom o učešću u rijalitiju, u kom bi trebalo da se pojavi i njena suparnica

Jelena Karleuša pregovara o povratku na Pink, i to učešćem u rijalitiju „Farma 6“. Njoj je potreban medijski prostor zbog promocije nove pesme, a da bi ponovo mogla da ima reklamu na ružičastoj televiziji, saznajemo, čelnici su joj ponudili da uđe u popularni šou-program, koji startuje 1. septembra.Gostuje deset danaZasad, tvrde upućeni, razgovara se samo o njenom gostovanju na desetak dana. Iako je upućena u sve što može da je očekuje na imanju u Lisoviću jer je njena majka Divna tamo provela tri meseca u prošlom serijalu, a i sama je ulazila kao gost na žurkama, ona se i dalje premišlja. Mnogi kažu da je sprečava samo jedno - Dara Bubamara. Naime, i njena suparnica, s kojom se već nekoliko godina sudu zbog kršenja autorskih prava i uvreda, dobila je poziv da bude deo „Farme“. Za razliku od JK, gledaoci bi voleli da se nekadašnje drugarice nađu na istom mestu i nekoliko dana spavaju u istoj sobi, jedu za istim stolom i rade na istom imanju. S obzirom na to da su obe bez dlake na jeziku i da štošta znaju jedna o drugoj, nema sumnje da bi njihovo suočavanje u Lisoviću bila prava poslastica za sve ljubitelje ovog rijalitija.

- Zasad dogovor nije sklopljen, razgovara se o još nekim detaljima, a ono što se zna jeste da je jedan od Jeleninih uslova da ima poseban WC - kaže naš izvor blizak produkciji.

Dodatno zakuvava čorbu... Seka Aleksić
Dodatno zakuvava čorbu... Seka Aleksić

NedostupneInače, spisak potencijalnih učesnika se sužava. Još uvek se vode pregovori i sa Sekom Aleksić, s kojom je Jelena takođe u svađi. Ukoliko bi ona ušla, Dara Bubamara bi imala jaku podršku, pošto je s Aleksićevom veže čvrsto prijateljstvo.Pozvali smo Jelenu i Daru, ali one nisu odgovarale na naše pozive.

Susret na imanjuVLADINA BIVŠA ULAZI NA „FARMU“Tamara Ðurić, bivša devojka voditelja Vladimira Stanojevića, potpisala je ugovor za učešće u „Farmi“. S obzirom na to da je i Vlada jedan od učesnika, oni će se nakon raskida prvi put sresti na imanju. Pošto se u poslednje vreme ponovo dopisuju, možda postoji šansa da obnove vezu.

Dobila ponuduVENDI SE VRAĆA U LISOVIĆVesna Vukelić Vendi dobila je ponudu da učestvuje i u novoj sezoni „Farme“. Ona je pre nekoliko dana bila na razgovoru s produkcijom, ali još uvek nije donela odluku. Pevačicu savetuju prijatelji da bi bilo dobro da ode na imanje jer bi s njom provereno bilo zanimljivo, baš kao one godine kad je pravila šou sa Ekremom Jevrićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track