Najnovije vesti

BOJAN POSLE IZBACIVANJA SA FARME: Evo koga Crnogorac krivi za nasilje

Dočekao da izađe

BOJAN POSLE IZBACIVANJA SA FARME: Evo koga Crnogorac krivi za nasilje

Stars
Ne trpim i ne dozvoljavam nikome da me vređa i da mi ukalja obraz, a naročito ne neke propale i zaboravljene pevaljke

Crnogorski pevač Bojan Tomović, koji je noćas diskvalifikovan sa Farme zbog nasilničkog ponašanja, oglasio se na Fejsbuku i potvrdio da je izbačen iz rijalitija zbog nasilja i rekao da je jedva dočekao da napusti Lisoviće jer je doživeo ponižavanje na nacionalnoj osnovi, a za to okrivio Maju Nikolić. Pojasnio je i da nije hteo da udari Zoricu Marković već da je isprovocira da ona njega udari i da bude izbačena.

"Tačno je da sam noćas oko 2,3 sata diskvalifikovan zbog "nasilnickog ponašanja" i iskreno jedva sam dočekao da izađem iz onoga pakla. Bili ste u pravu svi koji ste me savetovali da ne ulazim na ovu Farmu, jer je tamo toliko negativne energije, tenzija, da je to strašno. Ja ne trpim i ne dozvoljavam nikome da me vređa i da mi ukalja obraz, a naročito ne neke propale i zaboravljene pevaljke. Naravno da nisam htio ni da pljunem Zoricu Marković, a kamo li da je udarim, pa nisam ja ona, to je njen nivo, (ona je Staniju udarila na Farmi od prije 2,3 godine), no sam hteo upravo suprotno da je toliko isprovociram da udari ona mene i da joj napravim da je izbace, ali eto desilo da je baš tada bila u k.njari smile drugo", napisao je Tomović.

Pevač je optužio Maju Nikolić da ga je sve vreme vređala na nacionalnoj osnovi.

"Ona blesava Maja Nikolić sve vrijeme je provocirala na nacionalnoj osnovi, po čemu je ona inače poznata i nije mi jasno zašto nije kaznjena. Čak mi je i ženu izvređala, udara po porodici, e za to sam i pukao i svašta joj rekao, iako ne volim da se svađam sa ženama, ali sa damama, a ove dve to zaista nisu. Žao mi je ostalih Farmera jer su skoro svi manje više ok,ali ove dve ženetine će ih o jadu zabavi", dodao je Bojan u svom saopštenju.

Crnogorac je napisao i da je na Farmi upoznao veoma dobre ljude i stao u odbranu Stanije Dobrojević, za koju je rekao da je najbolja riba, prava dama i da ju je uzeo u odbranu kada su je svi napadali.

"Naravno bilo je i lepih stvari, druženje sa Milićem i Novicom, to su mi braca po kreativnome ludilu. Zatim moja cimerka iz "karantina" Jasna Medenica, pa divna žena Radmila Mišić i sve druge devojke i žene su zaista ok, a posebno Stanija, koja je tamo defitivno najbolja riba, prava mala damica, a greota, svi je redom napadaju,zato sam tamo bio na njenoj strani i morali smo se držati zajedno. Od muške ekipe svi su prema meni zaista bili ok, i Milić i Vlada Stanojević i Radašin i Bakic, Novica Zdravković, a najviše me prijatno iznenadio Kristijan, Kiki Golubović, koji je cak zaplakao sa mnom zbog nedavne smrti moga Taja i na Farmi je toliko vredan i kretaivan da me zaista priče o njemu koje kruže vani za zanimaju, jer ja gledam kako se neko ponaša lično prema meni. Žao mi je što i moga Crnogorca Zvezdana diskvalikovali, eto ispade da smo mi Đetici nekakvi nasilnici, a nismo, verujte, mi samo ne damo na sebe i na svoj obraz", završio je Tomović.

Evo me opet dragi moji ...tacno je da sam nocas oko 2,3 sata diskvalifikovan zbog "nasilnickog ponasanja" i iskreno...

Posted by Bojan Tomovic Moštrokol on Среда 2. септембар 2015.

Bojan Tomovic hoce da bije Zoricu Markovic... by emil-mesic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...