ŽIVOT U RIJALITIJU: Maja Nikolić sa Farme prelazi u Parove!
Foto: Nebojša Mandić

Sa imanja u vilu

ŽIVOT U RIJALITIJU: Maja Nikolić sa Farme prelazi u Parove!

Stars -
Pevačica je do sada učestvovala u brojnim rijaliti programima, a uskro će se pridružiti ekupi u luksuznoj vili

Maja Nikolić će na "Farmi" boraviti mesec dana, posle čega je očekuje učešće u "Parovima". Pevačica je postigla dogovor sa produkcijom Hepi televizije, da nakon trideset dana uđe u vilu, gde će se ravnopravno boriti za nagradu od 100.000 evra.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Pevačica je i prilikom prethodnih učešća u rijalitiju imala neke posebne uslove, koji su se odnosili na redovno korišćenje fizerskih usluga, odlazak kod sveštenika svakog vikenda, komunikaciju sa decom, a sa Hepi televizijom je našla zajednički jezik, jer je i pre sarađivala sa njima.

"Maja je pristala da uđe u "Parove", jer je vezana za Hepi televiziju, gde je imala i svoju emisiju "Opasnice", za koju se nada da će krenuti u novoj sezoni", tvrdi prijatelj Maje Nikolić.

"Njoj je važno bilo da ima da plaća bebi siterku, zbog sina Lazara, a posebno brine zbog starijeg sina u Nišu, sada adolescenta, jer se tokom prošlog boravka u rijalitiju istetovirao i stavio minđušu, pa ne želi da ga duže ostavlja samog bez kontrole. Po izlasku iz "Farme", gde je dogovorila boravak od mesec dana, Maja Nikolić će ući u rijaliti "Parovi", gde će se biti u borbi za glavnu nagradu, koja ide i do 100. 000 evra", priča izvor blizak pevačici za "Alo".

Foto Printscreen Farma
Foto Printscreen Farma

Njeno učešće obeležile su brojne svađe na imanju. Skoro da ne postoji osoba sa kojom se nije našla u sukobu, ali posebno joj smeta Stanija Dobrojević. Nedavno, nju je Maja polivala vodom, da bi joj starleta uzvratila tako što ju je gađala jajima. Uvrede među njima ne prestaju, a pevačica je čak najavila i tužbu protiv Stanije, koja je izjavila kako poznaje muškarce koji su Maju zadovoljavali na klupici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja