ANABELA OTKRILA MAJINU TAJNU: Evo zašto pevačica pravi scene na Farmi!
Foto: Printskrin

Ukapirala je njenu igru

ANABELA OTKRILA MAJINU TAJNU: Evo zašto pevačica pravi scene na Farmi!

Stars -
Ja se sa njom znam dugo godina i ona pravi šou i van rijalitija, rekla je pevačica

Iako je imala veliku želju da ostane i bori se do samog kraja na Farmi, Anabela Atijas morala je da napusti najpopularnije imanje u Srbiji zbog alergije koja joj je već na samom ulasku zadala velikih problema.

"Čim smo ušli i dobili zadatak da od slame napravimo krevete, ja sam osetila nelagodnost, već posle nekoliko sati alergija je počela da me muči. Istog trenutka sam zatražila pomoć lekara, koji su mi odmah izašli u susret i dali mi adekvatnu terapiju. Ipak, kako su dani prolazili, meni je bilo sve gore, te sam se povlačila u sebe i nisam mogla da učestvujem u svim zadacima koje smo dobijali", rekla je Anabela.

Foto Kurir
Foto Kurir

Anabela je otkrila i svoj odnos sa Majom Nikolić o kojoj ima lepo mišljenje. Pevačica je odmah svatila da njena koleginica igru i nije se upecala u zamku.

"Maja je veliki igrač, to je njena uloga. Ja se sa njom znam dugo godina i ona pravi šou i van rijalitija. Kada je ukapirala da sam shvatila njenu igru, sama mi je prišla i rekla: "Anabela, kada sam shvatila da ne mogu da živim od pevanja, počela sam da učestvujem u rijalitiju".

"Iako su mnogi pomislili da sam se previše uzbudila zbog svađe koju sam imala sa Tamarom, nije bilo tako. Jednostavno se tako dogodilo. Prv put sam se u životu borila za vazduh, ali su mi ljudi iz produkcije zaista pomogli dosta. Želela sam da ostanem, ali sam intravenozno dobijala lekove i to me je jako obarao, te smo doneli odluku da je najbolje da izađem sa imanja".

O sukobu sa Tamarom, Anabela kaže da je postupila instiktivno, imala je potrebu da zaštiti Gabrijelu u kojoj je videla svoju ćerku, te je Tamari zamerila što je bez ikakvog razloga napala.

"Ja sam napravila glupost, jer sam u tom renutku osetila da treba da zaštitim tu mladu devojku. Opstanak na Farmi, zavsi isključivo od skandala koji napravite, ako se posvađate sa nekim, skinete ili se mazite, meni je jednosavno proradio majčinski instikt i to je to. Sa Tamarom sam bila u korektnom odnosu na početku, čak sam joj na ulasku prva prišla i pohvalila njen izgled, jer volim da vidim lepe i atraktivne devojke, ali nakon što sam odbila da učestvujem u izboru za mis, jer smatram da meni tu nije mesto, devojka je počela sa vređanjem", ispričala je Anabela za Svetplus.

Foto Kurir
Foto Kurir

Nakon što su se utisci malo slegli, Anabela kaže da je Tamara na kraju ipak ispala veliki čovek, jer je prva pritrčala u pomoć kada joj je pozlilo, dok je Vlada Stanojević sačekao lajv tokom žurke da bi joj prišao. Takođe i mišljenje o Gabrijeli joj se promenilo, jer smatra da mlada devojka koja je tek na početku karijere i iza koje stoji velika kuća, ne treba da se eksponira na taj način.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track