MAJA NIKOLIĆ OTKRILA: Kristijan preti da će silovati Lepomira!
Foto: Aleksandar Jovanović

Raskrinkava Golubovićev plan

MAJA NIKOLIĆ OTKRILA: Kristijan preti da će silovati Lepomira!

Stars -
Pevačica je ispričala Tamari Đurić da će žestoki momak snimiti svoj seks sa policajcem i pustiti joj da gleda taj snimak

Netrpeljivost koja vlada između Maje Nikolić i Kristijana Golubovića u rijalitiju „Farma“ ne jenjava.Poslednja u nizu provokacija je na račun Majinog izgleda.Naime, kriminalac je rekao da Jasmina Medenica izgleda bolje od temperamentne Nišlijke, koja ima masno tkivo na guzi punoj celulita.- Maja ima masno tkivo između guze i narandžinu koru. Kulen i sremska kobasica su pojam za nju. Ona je „spaček“ sa belim gumama, a ti si, Jasmina, „porše“ za nju. Obe sam video gole i mogu da ocenim - rekao je Kiki Medenici.

Plaši se za svoj život... Lepomir Bakić
Plaši se za svoj život... Lepomir Bakić

Kada je Nikolićeva to čula, Goluboviću je sasula salvu uvreda u lice, nakon čega je otišla u spavaću sobu, gde je pred najboljom drugaricom iz rijalitija Tamarom Đurić nastavila da ga ogovara:- Kristijan je mnogo glup. Ne shvata da time što priča ide protiv sebe, a slušaju ga i određeni ljudi iz RRA i policije. Videće on zbog toga što je rekao da će Bakića da siluje dok on cvili i moli za pomoć. Ej, kao meni hoće da pusti taj pornić da ga ja gledam. Samo još malo neka brblja i neka preti ljudima, pa kad ga pokupe mnogo ranije pre kraja ovog rijalitija. Treba ga pustiti da priča. To što si ga nazvala Knele je bilo najgenijalnije što si mu rekla. Poludeo je. Smešan je jer ne zna ko je bio Aleksandar Knežević, a ko je on - rekla je pevačica starleti.I dok ona prepričava Tamari šta je čula, policajac Lepomir se poverio Radetu:- Rekao je da će me daviti, da ću cvileti kad izađem sa imanja. Plašim za svoj život, molim nadležne organe ove države da reaguju zbog toga što je on okoreli kriminalac, a trenutno je osuđen i čeka izvršenje sankcije - rekao je on.Lj. S.

Kristijana podržava ženaJUNAČE MOJ, IZDRŽI!Ivana Veljković, supruga Kristijana Golubovića, ostavila je emotivnu poruku na njegovom Fejsbuk profilu:- Poštovani fanovi, prijatelji, kumovi i svi koji navijate i podržavate mog muža Aleksandra Kristijana Golubovića, veliko i neizmerno hvala na podršci, zahvalna njegova sadašnja i poslednja žena Ivana. Ovim putem želim da poručim svima da volim svog muža, bodrim ga i navijam za njega. Naša ljubav je jaka i prošla je mnogo toga i nikada neće pokvariti osećaje njegove prema meni i moje prema njemu. Volim te, junače moj, i izdrži! Pozdrav i poštovanje za sve fanove moga muža od njegove supruge Ivane. Idemo do kraja... Za našeg junaka. Zauvek zajedno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track