KARLEUŠA DISKRIMINIŠE GOJAZNE LJUDE: Debeli nemaju prolaz u šou biznisu!
Foto: Printscreen

Ruga se

KARLEUŠA DISKRIMINIŠE GOJAZNE LJUDE: Debeli nemaju prolaz u šou biznisu!

Stars -
Pusti ove punije žene šta govore, govorim ti kako jeste, rekla je ona jednoj takmičarki

Jelena Karleuša je u ovoj sezoni novi član žirija Zvezda Granda. Ona komentariše talenat i pevanje mladih pevača, kao i stajling i ponašanje na sceni. Tokom emisijie, Karleuša se našla u sukobu sa velikim zvezdama koje čine žiri, kao što su Snežana Đurišić i Ana Bekuta, kada je javno diskriminisala gojazne ljude. Žiriju se predstavila učesnica Dejan Erić koja se pohvaila kako je izgubla na kilaži 20 kilograma. Takmičarkin glas i stas su pohvalili svi članovi žirija, a onda je usledeo Karleušin komentar kada se porugala punijim osobama.

"Debeli ljudi nemaju prolaz u šou biznisu", rekla je ona, što je izazvalo bes kod Snežane i Ane. Njih dve su se pobunile i navele mnoge poznate svetske zvezde koje kubure sa kilogrima, ali su uprkos tome veoma uspešne. Osim što je diskriminisala gojazne ljude, ona je pevačice uporedila sa starletom Kim Kardašijan koja ima zadnjicu kao Snežana Đurišić i Marija Šerifović.

"Super je što si smršala, pusti ove punije žene šta govore, govorim ti kako jeste. Svi smo mi ovde manje više sujetni i mislimo za sebe da smo najbolji i najlepši", rekla je ona takmičarki, što je izavalo reakciju Đurišićeve.

"E, ja nisam sujetna, nemoj da vredjas!", odbrusila joj je pevačica, dok je Ana Bekuta dodala da neko za razliku od Karleuše ulaže u pevanje, a ne samo u izgled.
Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja