KRISTIJANOVA TAŠTA POBESNELA: Besna sam jer je hteo da mi ubije ćerku, sina ne sme da viđa!
Foto: Damir

Ne sme da ga pomene

KRISTIJANOVA TAŠTA POBESNELA: Besna sam jer je hteo da mi ubije ćerku, sina ne sme da viđa!

Stars -
Golubovićeva tašta je ogorčena zbog njegovog ponašanja u rijalitiju, te je rešila da reaguje po tom pitanju

Bivša tašta Kristijana Golubovića, Branislava Đukuć, koja ima starateljstvo nad njegovim sinom Lazarom, zabranila je unuku da priča o ocu zbog njegovog ponašanja na "Farmi", ali i zbog toga što je loše pričao o njenoj pokojnoj ćerki Danijeli.

"Branislavu je najviše pogodilo to što je Golubović pričao loše kako je on naručio ubistvo njene pokojne ćerke, ali je kasnije odustao od toga. Ona smatra da Lazar ne treba da se ugleda na oca" ,objašnjava izvor i dodaje da je Branislava zabranila Lazaru da daje bilo kakve izjave za medije.

Footo Printskrin FB
Footo Printskrin FB

Podsetimo, Kristijan Golubović zbog rijalitija i svog odnosa sa Jelenom Milošević je izjavio kako veruje da će ostati bez sadašnje žene. Golubović je Staniji priznao da misli da postoji mogućnost da ne vidi više i malenu ćerku, kao i da je skrhkan zbog toga. Farmer je od supruge nedavno dobio pismo, koje je izazvalo Kristijanove suze. Iako se brine da će ga žena ostaviti, Kristijan nastavlja sa seksi akcijama na imanju, a spekuliše se da je pored Balerina bio intiman sa Stanijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track