MILOŠ OTVORIO DUŠU: Manekenova tužna ispovest koja je šokirala farmere!
Foto: Printskrin

Nije mu bilo lako

MILOŠ OTVORIO DUŠU: Manekenova tužna ispovest koja je šokirala farmere!

Stars -
Farmer je nekada radio u fabrici, imao je san, da bude model i maštao je da postane neko i nešto, kako bi promenio život

Miloš Radičević na imanju faži za vrednog farmera, koji ima dobar odnos sa svim učesnicima. On sa farmerima podelio svoju priču, kada je pirznao kako je nekada teško živeo. Maneken je pre karijere modela radio je u fabrici u Trsteniku za 15.000 dinara, a buduć da je putovao do posla, jer je ževio u selu nadomak grada, nije ževio kao ostali vršnjaci. Majka mu je umrla, otac se oženio drugom ženom, sa kojom, kako je rekao ima korektan odnos. Miloš ima još dva brata s kojima je uvek vredno radio oko imanja, stoke, pa tako ni ne čudi što je toliko toga pokazao u Lisovićima. Pored toga što je radio u fabrici, imao je san, da bude model. Maštao je da postane neko i nešto, da promeni život, pa je zato vredno radio. Miloš je uspeo da podigne kredit, a nakon toga je počeo da se prijavljuje na kastinge ne bi li postao maneken.

"Redovno sam išao na kastinge u Beograd, ali uvek su jedna te ista lica dobijala posao. Ali nisam odustajao, naravno da mi nije bio cilj da ceo život radim za 20.000. Jednom sam digao kredit od 1.000 evra da bih imao da odem u Beograd i opet nisam prošao", pričao je Miloš. On je Lepom Mići rekao kako nije imao nikoga da ga pogura već je sve sam postigao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja