ORIGINALNO: Severina pravi srpsku svadbu!
Foto: Story

Spremaju nesvakidašnje venčanje

ORIGINALNO: Severina pravi srpsku svadbu!

Stars -
Hrvatska pop pevačica i sin srpskog folk pevača poslali pozivnice za slavlje 22. novembra u formi karte za pozorišnu predstavu

BEOGRAD - Venčanje hrvatske pevačice Severine Vučković i njenog izabranika Igora Kojića, sina poznatog srpskog folkera Dragana Kojića Kebe, biće održano 22. novembra u jednom beogradskom hotelu, a po svemu sudeći, biće to jedinstveni događaj koji do sada nije viđen na ovim prostorima, pa i šire.Naime, venčanje će se odigrati, ni manje ni više, nego u formi pozorišne predstave, posle koje će uslediti slavlje i muzika. Naravno, glavne uloge će imati Severina i Igor, a za režiju je zadužen poznati slovenački reditelj Tomaž Pandur, s kojim je pevačica sarađivala na svojoj turneji.Komedija s pljeskama- Seve i Igor su isplanirali svadbu kakvu nijedan selebriti par u regionu nije imao. To će do ponoći biti pozorišna predstava u kojoj će zvanice sigurno uživati i dugo posle toga je prepričavati. U skladu s tim, zvanice su dobile pozivnice u formi karte za pozorišnu predstavu - kaže izvor Kurira.Poznati par nijedan detalj nije prepustio slučaju, pa je tako na ulaznicama za venčanje, između ostalog, ispisano i duhovito „upozorenje“ sledećeg sadržaja: „Ovaj tiket služi kao ulaznica na venčanje. Zabranjeno je falsifikovanje, preprodaja, unošenje semenki i pirotehničkih sredstava i objavljivanje slika na Fejsu. Potiče se pesma, ples i preterana konzumacija hrane i pića. Dobrodošla je i pokoja psovka iz dragosti. Svojim dolaskom pristajete biti fotografisani, snimani i objavljivani.“Takođe, za ovaj jedinstveni spektakl napravljen je i adekvatan „pozorišni plakat“, na kom su Severina u venčanici i Igor u elegantnom odelu, a duhovitost ni ovoga puta nije izostala, pa je na njemu ispisano: „U romantičnoj komediji sa pljeskavicama, kajmakom i lukom“.Venčali se u crkviPodsetimo, u medijima se spekulisalo da su Igor i Severina imali crkveno venčanje 25. septembra u katoličkoj župnoj Crkvi pohođenja Blažene Device Marije Svetoj Elizabeti u Balama. Kako su tada preneli hrvatski mediji, njih je venčao baljanski župnik Aleksandar Vujisić, a sve se odigralo u intimnoj atmosferi u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Rođena za scenuOPROBALA SE KAO GLUMICAPre dvanaest godina Severina je igrala glavnu ulogu u rok operi „Karolina Riječka“, a 2004. je u filmu „Gde je nestala Slovenija?“ reditelja Peđe Ličine. Dve godine kasnije snimila je još jedan film u susednoj Bosni - „Duhovi Sarajeva“ režisera Dejana Radonića, a igrala je i u monodrami „Čekajući svog čovika“ u režiji Jagoša Markovića. Severina je tumačila i ulogu baronice Kasteli u drami „Gospoda Glembajevi“ 2007.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track