HTELA SVE DA OTRUJE U PAROVIMA: Ružicu sprečili da sipa deterdžent u hranu!
Foto: Kadić

Haos u Parovima

HTELA SVE DA OTRUJE U PAROVIMA: Ružicu sprečili da sipa deterdžent u hranu!

Stars -
Željko Stojanović dokazao je na poligrafu da su optužbe Ružice Veljković da ju je tukao u rijalitiju „Parovi“ bile lažne.

Naime, Željko je tražio od produkcije televizije Hepi da bude podvrgnut testiranju na detektoru laži kako bi porekao tvrdnje bivše „modelsice“ da joj je nalupao šamare i bacio je preko fotelje kad je umalo slomila vrat. Stojanović je na poligrafu odgovorio na desetak pitanja u vezi sa napadom na pevačicu i tom prilikom dokazao da je nevin."Nisam udario Ružicu. Između nas je bilo kontakta, ali nije bilo udarca. Ona je nasrnula na mene, polomila mi je naočare. Pokušao sam da je sprečim da sipa deterdžent u hranu i time nas sve otruje. Pre toga je u jelo stavila veliku količinu soli. Imala je napad besa i dok sam je držao ne bih li je sprečio da me udari, ona me je izgrebala - ispričao je Stojanović, a njegove odgovore poligraf je prepoznao kao iskrene i tačne.

Podsetimo, Ružica je u emisiji „Goli život“ kod Milomira Marića ispričala kako je bila žrtva Stojanovića, koji ju je prvo spopadao i hteo da poljubi na silu, a potom je ošamario i vukao po dvorištu dok su drugi takmičari to nemo posmatrali. Iako je većina učesnika tad demantovala njene reči, navodeći da je preuveličala ceo događaj, a ona je optužila produkciju što nisu kaznili Francuza zbog nasilja. Odmah sutradan oglasili su se roditelji pevačice, revoltirani onim što je ona iznela u živom prenosu, a Željku su poručili da će odgovarati zbog napada .

Foto Kurir
Foto Kurir

(Željko Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track