(FOTO) GREŠKE PRILIKOM FOTOŠOPA: Ovo su najveći blamovi domaćih zvezda!
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Omaklo im se

(FOTO) GREŠKE PRILIKOM FOTOŠOPA: Ovo su najveći blamovi domaćih zvezda!

Stars -
Sa porastom poularnosti društvenih mreža, korigovanje fotografije u fotošopu je postao pravi trend.

Ispravljanje slika, dodavanje i oduzimanje oblina, kao i korigovanje svih ostalih nedostataka je postao pravi hit među stranim zvezdama, a ni domaće ne zaostaju u tome. Najgore što može da se desi prilikom fotošopiranja je da naprave grešku i objave sliku na društvene mreže.

Budući da imaju veliki broj fanova i pratilaca, tako se njihov blam razglasi munjevitom brzinom. Maja Nikolić, Soraja Vučelić i Tina Ivanović su samo neke od domaćih zvezda koje su uhvaćene na delu kada su obrađivale fotke.

Tina Ivanović se letos izblamirala kada je na Instagram objavila fotku na kojoj je korigovala svoj struk . Tom prilikom ona je iskrivila stazu na plaži. Ova slika je izazvala gomilu komentara gde su je fanovi isprozivali.

A photo posted by @tinaivanovic on Aug 13, 2015 at 8:03am PDT

Soraja Vučelić obrađuje veliki broj slika na svojim nalozima, a na nekima je uz pomoć posebnih obrada izdužila sebi noge. Starleta takođe koristi razne filtere za sređivanje lica, zbog kojih ne liči na sebe.

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on Nov 15, 2015 at 3:58pm PST

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on Jul 24, 2015 at 3:48am PDT

Katarina Ostojić Kaja je letos postovala fotke na kojima je napravila nekoliko grešaka, koje je obrisala nakon što je bila provaljena. Ipak, jedna fotka je ostala gde se jasno vidi da je pevačica neoprezno obrađivala noge.

U želji da ispadne zgodna, Maja Nikolić je u fotošopu stanjivala struk, prilikom čega je iskrivila zid. Pevačicu su mnogi ismejali zbog slike na kojoj pozira na motoru.

Poslednja u nizu je glumica Danijela Vranješ koja je nedavno sebi takođe neoprezno stanjila struk prilikom čega je iskrivila pločice u kupatillu, a malo je i isekla haljinu.

Evo je fotka.I dalje sam lepa a ti dragi Blicu nikada neces biti.:-)

Posted by Danijela Vranjes on Thursday, December 3, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track