VIDEO KRISTIJAN NA SVE NAČINE HOĆE DA PRIVUČE PAŽNJU: Evo kako je razdvojio Staniju i Medenicu!
Foto: Marina Lopičić

Kriminalac dozivao premijera s „Farme“

VIDEO KRISTIJAN NA SVE NAČINE HOĆE DA PRIVUČE PAŽNJU: Evo kako je razdvojio Staniju i Medenicu!

Stars -
Golubović se navijački postavio tokom žestoke svađe između Stanije i Medenice, pa je iskoristio priliku da se obrati predsedniku Vlade

Kristijan Golubović sladio se žestokom svađom između nekada najboljih drugarica na „Farmi“ Stanije Dobrojević i Jasmine Medenice, koje se umalo nisu potukle.Kriminalac je na sve načine ponovo pokušao da skrene pažnju na sebe i bude u kadru, pa je tokom njihove prepirke dozivao premijera države Aleksandra Vučića i aludirao da ga uhapsi jer je homoseksualac.Apel premijeru- Vučići, hapsi me, Vučiću, ja sam pe.er - ponavljao je više puta Golubović, a potom se sklonio iz trpezarije.

Farma 6/Staniju hoce Medenica da Ud*ra Šerpom... by zadkostellbokizadko

Inače, većina farmera bavila se sukobom starlete i pevačice, a mnogi među njima su se navijački postavili, pa tako i kriminalac, kako bi rasplamsali sukob. Dobrojevićeva je u razgovoru s njima pomenula da je Medenica na pitanje gledalaca izjavila da je ona kriva za propast harema i njihovog klana, zbog čega se Jasmina razbesnela i krenula da joj preti prstom i unosi joj se u lice.

- Nemoj da govoriš Medenica, nemoj više da me pominješ! Zaustavi se - rekla je pevačica, dok ju je Stanija provocirala aludirajući na njene godine.- Ovu ženu ne prepoznajem, ovu babu ovde ne znam. Skloni mi se sa očiju, izdajice! Beži mi s očiju! Samo sam rekla šta si rekla na pitanje gledalaca - ujedno se i pravdala starleta.

Puklo prijateljstvo... Jasmina Medenica i Stanija Dobrojević
Puklo prijateljstvo... Jasmina Medenica i Stanija Dobrojević

Jasmina je bila uporna u tome da se njeno ime više ne pominje i malo je falilo da Staniji lupi šamar.- Nemoj da pominješ Medenicu, nikad, nikad, nikad! Kretenušo jedna.Rukom o zidJasmina se zatim vratila u kuhinju da dovrši pranje sudova, a Stanija je nastavila da je vređa i konstatovala da ona nije normalna. Međutim, Medenica nije mogla da joj prećuti, pa se zaletela na nju i od besa udarila rukom u zid. U tom momentu naišao je Kristijan Golubović, koji je navijao i skakao, a potom se obratio premijeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track