PAPARACO: Bojana bira, Nikola plaća
Foto: Nebojša Mandić

Par spremno dočekuje Novu godinu

PAPARACO: Bojana bira, Nikola plaća

Stars -
Barovićeva i Rokvić na pijaci kupovali drvo koje su okitili, a pevač je nasmejao devojku kada joj je poklonio Deda Mrazovu kapu i rajf

Bojana Barović i Nikola Rokvić raduju se novogodišnjim praznicima kao deca, pa su čim su doputovali iz Amerike, pohitali na pijacu da kupe jelku.

Paparaco Kurira nedavno ih je uslikao u bloku 44 na Novom Beogradu kako u popodnevnim satima pazare sve ono što im je neophodno da okite stan.

Par je dugo birao drvo, a potom je potražio i pomoć prodavaca. Međutim, pored toga što su pokazali da su kao sav običan svet, oni su dokazali i da su zaljubljeni kao prvog dana veze, od čega je prošlo pet godina. Nikola je Bojanu iznenadio i kapicom Deda Mraza, ali i rajfom na kojem dominira deka kojeg svi vole.

Pevač i manekenka su na ulici bili glavna atrakcija i svi su gledali u njih i komentarisali da su lep par. Bojana i Nikola su nakon toga otišli u jedan tržni centar i pokupovali ukrase za jelku, venčiće i ikebane. Barovićeva je inače bila zadužena za biranje, a stariji sin Marinka Rokvića za plaćanje. Svakako su postigli dogovor koji oboma odgovara!

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track