DEVIN SE RAZOČARAO: Tata mi je rekao da sam nebitan
Foto: Nemanja Pančić, Dado Đilas

Sin Miroslava Ilića vratio se u Ameriku

DEVIN SE RAZOČARAO: Tata mi je rekao da sam nebitan

Stars -
Devin je posle toga plakao, kaže Mirjana, koja je dovela sina u Beograd da bi upoznao pevača, za kog tvrdi da mu je otac

Nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića Mirjana Antonović i njen sin Devin juče su se razočarani vratili u Ameriku. Iako su došli u Srbiju da bi Devin upoznao oca, pevač je odbio susret s njim!Kako je pred put za Kurir otkrila Mirjana, pevač je Devinu poručio da mu je nebitan!- Moj sin je zvao Miroslava pred put i rekao mu: „Pošto si po novinama izjavljivao da moja majka ne treba da se petlja u to posle 30 godina i da, ako hoću da razgovaramo, treba da kontaktiram s tobom, evo, zovem te.“ Međutim, od svog oca dobio je mučan odgovor: „Ne interesuje me, nebitan si.“ Strašno! Devin je zaplakao. Nadao se da će ipak videti oca u Beogradu. Verovao je da mu je otac onaj Miroslav kog sam ja nekad poznavala, a ne ovaj današnji. A Ilić radi najgore moguće stvari da nas degradira, još podmeće svoje prijatelje kako bi mene nazvali lažovom i predstavili me kao lošu i nemoralnu osobu. Neoprostivo je to što radi. Ne samo da se sad spustio u taj mulj koji je pominjao već se valja u blatu. Nisko je pao - priča Mirjana.Antonovićeva tvrdi da postoji mogućnost da je pevaču supruga Gordana zabranila da se vidi s vanbračnim sinom.

- Ako mu je žena zabranila da se vidi s nama, onda to govori da je on gori čovek nego što sam mislila! Da je slabić! Devin je strašno razočaran i ljut. Kad je pročitao Ilićeve izjave, rekao mi je: „Mama, e sad idemo da dokažemo ko laže, a ko govori istinu. Zahtevaćemo preko suda da uradimo DNK. Moramo da idemo do kraja.“ Izgubio je svaku nadu da će jednog dana imati normalan odnos s ocem, ali bitno mu je da se okonča ova agonija - rekla je Mira.(M. D.)

Stari računiILIĆ JE BIO LJUBOMORAN NA KIĆU!Mirjana je potvrdila pisanje Starsa da je u mladosti bila u vezi s Kićom Slabincem, koji joj je posvetio pesmu „Zbog jedne divne crne žene“. Ona ističe da je Miroslav zbog toga bio ljubomoran na kolegu.- Tačno je da sam bila s Kićom i nije me sramota što sam se zabavljala s njim davne 1972. Naša ljubav je bila mlada, čista i nevina. Miroslav je bio ljubomoran na njega, uvek se osećala neka netrpeljivost s njegove strane - rekla je Mira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track