PČELAR VITLAO NOŽEM: Miki Đuričić hteo da se ubije?!
Foto: PR

Napravio haos

PČELAR VITLAO NOŽEM: Miki Đuričić hteo da se ubije?!

Stars -
Miki Đuričić napravio je opšti haos kada je svojevoljno izašao iz vile Parovi prošle nedelje, a onda je pretnjama po sopstveni život, iskukao povratak nazad.

Naime, Miki je samoinicijativno prvo napustio parove jer nije više mogao da izdrži, a potom je tražio da se vrati.

Samo nekoliko sati pošto je napistio luksuznu vilu, Miki je vraćen u rijaliti, što je šokiralo njegove cimere. Međutim, Miki je ispred zgrade Hepi televizije u Zemunu u sitne sate imao nervni slom i preteći samoubistvom, tražio od produkcije da ga vrati u rijalitiji.

"Miki je došao ispred zgrade i počeo da urla i da maše nekim nožem. Vikao je na sav glas Vratite me u Parove! Iseći ću vene! Ubiću se ovde. Moram da se vratim. Ubiću se, vratite me", Ljudi iz produkcije su izašli i pokušali da ga smire. Miki je spustio gard i prizivao se pameti tek kada mu je obećano da će ga vratiti. Nedugo posle toga došao se vratio u rijaliti" rekao je dobro obavešten izvor.

Međutim, Miki je samo nekoliko dana posle povratka napravio veliki incident nasrnuvši na Dalilu udarivši je dva puta u glavu, posle čega je završio u izolaciji. Dalila je bila očajna i nikako ne želi da primi Mikijevo izvinjenje, a produkcija će ga, najverovatnije, izbaciti zbog nasilja, zajedno sa Vladom i Morenom, dok će se i Dalila naći napolje zbog provokacije, baš kao i Željko.

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track