Ružica Veljković: Simonida je debela nedo..bana žaba!
Foto: Printscreen

Izvređala Ačevićevu

Ružica Veljković: Simonida je debela nedo..bana žaba!

Stars -

Ona jedino što zna je „hopa-cupa, hopa-cupa“ i „ja dižem, ja dižem“, ali, nažalost, debela smrdljiva žaba neće nikad dizati ono što ja dižem, završila je Ružica

Ružica Veljković prilikom nominacija za izbacivanje iz rijalitija „Parovi“ nije birala reči kojima je vređala Simonidu Ačević.Bivša modelsica je na papiru umesto imena učesnika kojem želi da vidi leđa napisala „smrdljiva žaba“.

- Radi se o Simonidi. Postoje punije žene koje su srećne, postoje punije žene koje su nesrećne i koje, kad vide mršave devojke, prave haos, ljubomoru i pokazuju da imaju kompleks. Postoje i debele žene s kojima partneri ne žele da imaju seks i one su nedo..bane.

Ona je jedna nedo..bana, smrdljiva, debela žaba - u dahu je pričala Ružica, a onda stavila jastuk ispod majice i počela da ismeva Simonidu na račun njenog izgleda.

- Ona jedino što zna je „hopa-cupa, hopa-cupa“ i „ja dižem, ja dižem“, ali, nažalost, debela smrdljiva žaba neće nikad dizati ono što ja dižem - završila je Ružica, ali joj Ačevićeva nije ostala dužna:

- Hvala Ružici na ovakvom predstavljanju mojih pesama. A to da li sam se ovajdila, pokazuje to što imam dete, za koje ona kaže da je napušteno. Ružica ne poznaje terminologiju jer dete koje ima oba roditelja i živi s porodicom nije napušteno. A što se tiče mog izgleda, jesam debela. Žao mi je što ne vidiš kakve afinitete muškarci imaju prema meni i žao mi je što si ljubomorna. Ti jedino što želiš da radiš u životu jeste da pušiš onu stvar - stavila je tačku Simonida.(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track