NIKOLA MAESTRALAN U ULOZI MILANA MLADENOVIĆA: Oživeo EKV na sceni TLZP
Foto: Prva Tv

Rokvić u najboljoj ulozi

NIKOLA MAESTRALAN U ULOZI MILANA MLADENOVIĆA: Oživeo EKV na sceni TLZP

Stars -

U ulozi legendarnog Milana Mladenovića nastupio je Nikola Rokvić.

Izveo je numeru "Još samo par godina za nas" i potpuno raspametio sve u studiju i žiri koji je bio oduševljen.

"Bio je vanserijski pevač, muzičar, ličnost”, rekao je Nikola za Milana i dodao da mu nije bilo svejedno dok je spremao ovaj nastup.

Maskeri su još jednom prevazišli sebe. Rokvić je neverovatno podsećao na legendarnog rokera. O vokalnoj sličnosti da I ne govorimo. Nikola je ponovo briljirao. Neodoljivo je podsećao na rokera. U publici ga je posmataro njegov brat, a ova imitacija pozdravljena je gromkim aplauzom, publika je bila oduševljena.

"Ako sam uspeo bar 50 odsto da dočaram Milana, onda sam zadovoljan", skromno je prokomentarisao Nikola svoj nastup.

Brena je oduševljena Rokvićem. "Nikola je jedan tako talentovan i skroman dečko, zaista sam fascinirana njegovom interpretacijom i glumom. Pošto pratim TLZP od samog početka, mislim da je on pravi pevač za jedan ovakav TV šou jer ne postoji ništa što Nikola Rokvić ne može".

"Imao sam priliku da gledam EKV uživo i mislim da si prebacio tih 50 odsto nastupom, ozbiljno sam uživao, svaka ti čast", rekao je Ivan.

Ana smatra da Milana nije lako imitirati. "Nije lako jednu takvu legendu imitirati, ti si u tome uspeo i mnogo mi se dopada kako si glas uspeo da promeniš i da skineš njegovu boju glasa. Sa Nikolom je najlakše raditi, dovoljno je samo jednom da kažeš i Nikola to odmah ukapira."

"Odlično pevanje ali si ušao i u ulogu potpuno. Dok sam gledao, shvatio sam da bi mogao i ovom muzikom da se baviš", rekao je Vlado.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track